Alba, test greu cu Severinul! „Obținem cel puțin un punct”

29 Sep. 2011, 17:35 Seria 2
Alba, test greu cu Severinul!**

După duelurile cu Poli Timișoara (1-1) și Gloria Bistrița (0-1), albaiulienii lui Gherman au parte de un nou meci dificil, urmând să întâlnescă sâmbătă, în deplasare, Gaz Metan Severin.

Trupa lui Bodea, aflată pe locul 4 in clasament, este neinvinsă pe teren propriu, unde a obținut două victorii (3-0 cu Bihor, 2-0 cu Turda) și un egal (0-0 cu FC Olt). Albaiulienii vor cu orice preț să rămână în prima jumătate a clasamentului și după jocul cu Severinul, așa că și-au propus să se întoarcă cu punct(e) de la Dunăre. „Nu mergem să facem act de prezență la Severin, ne propunem să obținem cel puțin un egal, dacă nu chiar victoria. Întâlnim din nou o echipă din fruntea clasamentului, cu jucători experimentați în lot, o parte reușind să promoveze în Liga I cu Tg Mureș. Pe lângă jocul defensiv bun al nostru, sper să reușim să punem probleme și pe atac!”, a declarat Stelian Gherman, antrenorul Unirii Alba Iulia.

Revin Bâlu și Mureșan

O veste îmbucurătoare pentru antrenorul Gherman este revenirea jucătorilor Bâlu și Silviu Mureșan după săvârșirea suspendărilor. „Revenirile celor doi reprezintă un câștig pentru echipă. Mureșan este jucătorul de viteză, care are nevoie de spații, deși are probleme uneori când se joacă aglomerat”, a spus Gherman. Alți doi jucători, Giurgiu și Tănasă, sunt incerți, în timp ce Sg. Costea are șanse mici să mai continue la Alba.

Articol scris de Lucian DANCIU

29 Sep. 2011, 17:35 Seria 2
Pe aceeași temă