Bălu: „Cele mai multe goluri încasate în cariera de antrenor și mai puteam lua”

Autor: Mihai Andries Publicat: 11 Oct. 2014, 17:00 Actualizat: 11 Oct. 2014, 17:00 Campionat
Bălu:  „Cele mai multe goluri încasate în cariera de antrenor și mai puteam lua”

FC Caransebeș a fost de nerecunoscut în Podgoria arădeană, rezultatul de pe tabelă reflectând exact raportul de forțe din teren. La finalul confruntării, antrenorul „gugulanilor” a fost foarte tranșant la adresa echipei sale și a recunoscut superioritatea „șoimilor”.

„E primul meci din cariera mea de antrenor în care am primit cinci goluri și puteam lua și mai multe. Am început jocul execrabil, am primit gol în minutul 2, puteam să mai primim unul după încă un minut. După aceea, echipa mea a echilibrat jocul, am avut și noi ocaziile noastre să înscriem. La pauză le-am cerut răbdare, le-am spus și am crezut că putem să revenim, dar am îneput groaznic și partea a doua, cu gol în primul minut. Am pus mingea la centru și am mai primit încă unul, moment în care am căzut, iar cei de la Pâncota au venit peste noi. Au marcat când au vrut și puteau să mai marcheze”, a punctat Sorin Bălu.

Tehnicianul nu și-a menajat nici elevii, despre care a spus că se cred mari fotbaliști, când ei nu ar trebui să uite că evoluează la o nou promovată în Liga a II-a și încă nu au câștigat nimic.

Sursa: Sport Arad

Autor: Mihai Andries Publicat: 11 Oct. 2014, 17:00 Actualizat: 11 Oct. 2014, 17:00 Campionat
Pe aceeași temă