Alba se teme de Deva! „Sunt buni în deplasare”

03 Nov. 2011, 17:41 Seria 2
Alba se teme de Deva!**

FC Unirea și Mureșul Deva, două dintre surprizele plăcute ale acestui sezon, se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul „Cetate” din Alba Iulia, într-un meci contând pentru etapa a 12-a a ligii a II-a, seria a II-a.

După o serie de trei remize consecutive, albaiulienii vor neaparat să câștige duelul cu echipa deveană, în ciuda problemelor medicale cu care se confruntă Stelian Gherman. „Ne lipsesc doi jucători de bază, Pețcuț (n.r. ruptură musculară pe inserția gambei – va lipsi tot turul) și Cl. Oară (n.r. întindere la aductori), încercăm să găsim soluții ca să-i înlocuim. Încă nu m-am decis asupra primului unsprezece, dar cei care intră trebuie să dea tot pentru a câștiga cele trei puncte. Intâlnim o echipă bună in deplasare, bine asezată în teren, care pot pune probleme pe contraatac”, a declarat Gherman, fost coleg la „U” Cluj cu Constantin Olariu, actualul antrenor al Devei.

Cu salariile la zi, jucătorii așteaptă să-și primească primele promise pentru seria invincibilă din luna octombrie. „Cele trei puncte cu Deva sunt mult mai importante decât intârzierea respectivă, le-am spus jucătorilor să dovedească înțelegere. Sperăm să se rezolve și această problemă”, a mai precizat Gherman.

Schuller, convocat la lot

Fundașul albaiulian, Eduard Schuller, a fost convocat la pregătire cu lotul în vederea participării la turul de elită al Campionatului European Under 17. Antrenorul Adrian Văsâi a convocat lotul pentru perioada 6 – 13 noiembrie 2011, urmând să fie programat în această perioadă și un meci amical. Pedepsit la inceputul săptămânii, internaționalul albaiulian a fost reprimit la prima echipă, după ce s-a pregătit două zile cu juniorii. „În cazul lui Schuller, a existat o mică neconcordanță între mine și președintele executiv, l-am trimis două zile la juniori, apoi l-am iertat și reprimit în efectiv. Indisciplina manifestată este un alt aspect”, a declarat Gherman.

Articol scris de Lucian DANCIU

03 Nov. 2011, 17:41 Seria 2
Pe aceeași temă