„Alba Iulia e o echipă bună a Ligii a II-a. Voi comunica deciziile prin telefon”

06 Apr. 2012, 19:45 Seria 2

Poli Timișoara se află într-o situație ciudată cu banca tehnică pentru meciul de duminică cu Unirea. „Principalul” Valentin Velcea e suspendat după ce a fost trimis în tribună la jocul cu Bistrița iar bănățenii au rămas și fără „secund”.

„Așa cum spuneam ne vom preocupa de returul de campionat și de acest joc împotriva Unirii. Suntem conectați la importanța jocului. Întâlnim o echipă bună a Ligii a doua, trebuie să avem un prim unsprezece odihnit. E o stare de oboseală normală, jucăm din trei în trei zile. Am făcut o rocadă la echipa a doua și l-am adus pe Dobricean, a avut o evoluție bună, și e jucător sub 21 de ani”, a declarat Velcea.

Problema principală a lui Poli la jocul cu Alba Iulia va fi banca tehnică. Valentin Velcea a fost trimis în tribună pentru proteste la meciul cu Gloria Bistrița iar antrenorul secund Iosif Rotariu a părăsit Poli pentru a fi „principal” la FC Bihor. Astfel cel care va conduce dumincă echipa va fi antrenorul echipei a doua, Adrian Stoicov. Mai mult, „Roti” l-a luat cu el și pe fratele Ilie iar Artimon a mers la Vâlcea.

„Domnul Stoicov vine și mă ajută. Sunt sigur că va trebui să ispășesc o etapă. M-am înțeles cu Roti, mă înțeleg și cu Adi Stoicov, nu am nicio problemă să lucrez cu el, cred că va suplini bine plecarea lui Iosif. A fost alegerea lor să plece, nu comentez”, a spus Velcea cu referire la foștii colegi. Acesta a adăugat că va comunica prin telefon deciziile sale tactice: „Comunicarea directă o voi transmite prin telefon. Chiar dacă diferența de valoare e vizibilă nu ai niciodată siguranța că va fi ușor. Cum a fost acel șut al Bistriței de la 30 de metri. Important e ca sportiv să fim acolo la final”.

Poli întâlnește acasă Alba Iulia duminică, de la ora 15, în tur scorul a fost 1-1.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

06 Apr. 2012, 19:45 Seria 2
Pe aceeași temă