Alba Iulia a câștigat fără emoții partida de la Mioveni

Ștefan Dobre 03 Nov. 2008, 09:36 Seria 2
Alba Iulia a câștigat fără emoții partida de la Mioveni

Unirea a câștigat fără probleme meciul de la Mioveni, în fața unei echipe care încă mai speră la primele locuri ale clasamentului.

Gazdele, obosite după cele două zile petrecute pe drum pentru intermediara de la Arad, contra celor de la ACU, nu au pus nici­un fel de probleme la poarta apărată de veteranul Rotaru. De altfel, argeșenii au părut împăcați cu ideea înfrângerii încă din start. Oaspeții au deschis repede scorul la Mioveni, Foro marcând pentru 1-0 în minutul 13, după o greșeală de marcaj a fundașilor centrali gazdă. Lovitura de grație dată după pauză, în minutul 65, de către Sergiu Costea, a lămurit problema învingătoarei, în cazul în care ar mai fi fost vreun dubiu.

Finalul partidei i-a găsit pe conducătorii oaspeților atenți mai mult la radio, la rezultatele rivalelor care puteau să amenințe poziția de lider a Unirii. Brigada de arbitri condusă de bucureșteanul Radu Petrescu a stricat și ea jocul în câteva rânduri, iritând pe toată lumea prin decizii total aiurea. Așezată bine în teren de Aurel Șunda, Unirea ia o opțiune serioasă pentru promovare, emițând pretenții la unul din locurile care duc în Liga I.

Ștefan Dobre 03 Nov. 2008, 09:36 Seria 2
Pe aceeași temă