Viitorul Caransebeș, campioana județului Caraș-Severin, atacă promovarea cu… Dan Alexa. Pe teren!

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 17:18 Stiri

Comitetul Executiv al Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin a omologat în această săptămână rezultatele înregistrate în recent încheiata ediție de campionat. Cu 22 de victorii și doar două înfrângeri, dintre care una la „masa verde”, cu 107 goluri marcate și 22 primite, și cu 66 de puncte acumulate, ACF Viitorul Caransebeș a fost declarată câștigătoarea ediției 2016/2017 a Ligii a IV-a Caraș-Severin la fotbal. La mustață, fiindcă Vointa Lupac a încheiat campionatul cu un punct mai puțin.

Gugulanii au fost deja premiați de AJF Caraș-Severin la finalul campionatului (vezi video), după victoria din ultima etapă, 3-0 pe terenul formației AS Oravița. Viitorul Caransebeș va trece acum prin emoțiile barajului de promovare în Liga a 3-a, o dublă manșă contra campioanei județului Alba, Șurianu Sebeș.

Viitorul a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru barajul de promovare. Gugulanii au un program normal de pregătire, cu accent pe aspectele tehnico-tactice, capitol la care antrenorul Dan Doran este sprijinit și de Dan Alexa, „Chirurgul” fiind anunțat titular în centrul liniei de mijloc a Viitorului la jocul de sâmbătă de pe Municipalul din Parcul Teiuș.

„Avem trei antrenamente până la meciul de sâmbătă, lucrăm mai mult pe aspectul tehnico-tactic, mă sfătuiesc cu Dan Alexa, punem accent doar pe jocul nostru. Șurianu Sebeș este o echipă care a ieșit campioană pe merit, la diferență mare față de celelalte echipe, au jucători experimentați de la portar până la vârful de atac, îi tratăm cu responsabilitate, șansele fiind egale, 50-50″, a declarat antrenorul Dan Doran.

Acesta a enumerat și atuurile gugulanilor pentru jocul de sâmbătă: „Jucăm primul meci acasă unde suporterii noștri dragi ne vor susține și ne vor împinge de la spate pentru a obține victoria și a face un pas important spre promovare. Mai mult, în teren își va aduce aportul un jucător care a făcut primii pași în fotbal la Caransebeș, a jucat la echipe de prima ligă (Poli Timișoara, Craiova, Rapid, Dinamo), a jucat în Națională, va conduce din teren echipa și va aduce un plus și pe banca tehnică, acest jucător atât de iubit de gugulani fiind nimeni altul decât Dan Alexa. Îmi doresc ca iubitorii fotbalului din Caransebeș și județ să vină în număr cât mai mare la stadion, pentru că noi nu suntem o echipă a momentului, suntem, cum reiese și din denumirea noastră, o echipă de viitor, care ne propunem ca jucătorii care ies din juniorat să aibă unde să evolueze, să nu fie obligați să plece în alte orașe sau chiar să se lase de fotbal”, a mai adăugat tehnicianul Viitorului.

Prima manșă a barajului dintre Viitorul Caransebeș și Șurianu Sebeș are loc sâmbătă, 17 iunie, la ora 18:00, intrarea pe stadionul Municipal fiind liberă. Returul e promovat o săptămână mai târziu, pe 24 iunie, la ora 17:30.

Articol, foto și video de Marian CĂ‚RĂ‚VAN

Marius ANGHEL 14 Jun. 2017, 17:18 Stiri
Pe aceeași temă