Adrian Pascal a lăsat poarta goală la Caransebeș. „Nu am mai suportat ceea ce se întâmplă la club”

Adrian Pascal a lăsat poarta goală la Caransebeș.**

Chiar dacă în mediile fotbalistice din Caransebeș se vehicula joi ideea că portarul titular Adrian Pascal a părăsit echipa, nimeni din staff-ul clubului nu a putut confirma oficial zvonul. Astăzi (vineri, 23 octombrie – n.r.), am luat legătura cu directorul sportiv al lui FC Caransebeș 1913, Dan Avram, care ne-a declarat că, din punctul lui de vedere, Pascal a fost doar absent la antrenamentul de dimineață, deoarece jucătorul nu și-a reziliat oficial contractul cu gruparea gugulană.

„Mă așteptam să vină astăzi, așa cum ne-am înțeles ieri, zi în care eu nu am putut discuta termenii rezilierii pe cale amiabilă, așa cum ar fi de dorit, deoarece am fost plecat la o înmormântare. Astăzi, așa cum am mai spus, Pascal nu a venit la antrenament, fapt pentru care el nu este inclus în lotul pentru jocul de sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaș. Sincer, mă așteptam să vină, să discutăm deschis ce a avut, ce nu a avut, ce dorește de la noi, fiindcă Pascal e un jucător care și-a făcut datoria față de club, nu este un fotbalist oarecare. Nu am nimic împotrivă să plece, însă el a comunicat doar verbal cu mine, or, o reziliere nu se face de pe scaun sau duscutând. Să se prezinte la mine sau la cine vrea el din Consiliul Director, să spună ce are de spus, dar chestiunile tehnice tot cu mine le va discuta, iar eu urmează să le pun pe masa Consiliului Director, care urmează să ia o decizie”, a spus Dan Avram.

Contactat telefonic, Adrian Pascal ne-a declarat: „Nu am mai suportat ceea ce se întâmplă la FC Caransebeș! Îmi voi rezilia contractul doar în condițile în care în clauză mi se va trece și suma pe care o am în memoriul depus la FRF, plus banii pe septembrie, la cei din luna octombrie renunțând eu de bunăvoie. Am fost și am discutat cu Dan Avram săptămâna trecută, am vrut chiar să renunț la unii bani, dar el nu m-a mai contactat. Voiam să ajungem la o înțelegere. Puteam să-mi retrag memoriul de la Federație și în felul acesta clubul n-ar mai fi primit amendă, dar de contactat nu m-a mai contactat nimeni, așa cum am mai spus. Joi, de asemenea, nu am mai reușit să vorbesc cu Dan Avram, așa că am plecat acasă, la Hunedoara. Poate să mă amendeze că nu m-am prezentat la antrenament, iar banii să mi-i scadă din suma pe care o am de primit de la club! Dacă o să fiu contactat, voi veni luni să discutăm termenii rezilierii, dacă nu, nu vin, să stau pe la uși la Caransebeș. Oricum din iunie până acum am primit doar un salariu și jumătate, bani pe care i-am dat pe naveta până la Caransebeș, deci tot ce am luat, am dat pe transport, doar ca să vin să joc fotbal…”.

Întrebat ce va face în continuare, Adrian Pascal ne-a spus că trebuie să se gândească bine la acest aspect. „Am o vârstă, dar, chiar și așa, aș mai putea juca doi sau trei ani. Aș fi vrut să continui, aș fi făcut o școală de antrenori poate, ca să rămân în domeniu. Ceea ce se întâmplă însă în fotbalul românesc la ora actuală te pune serios pe gânduri…”, a spus Pascal.

La ultima întrebare, dacă ar exista vreo condiție în care să se întoarcă la Caransebeș, Pascal a răspuns scurt: „Să mi se dea banii la zi!”.

Articol scris de Adrian CRÂNGANU

Pe aceeași temă