„Academia” lui Strizu umilită în Ghencea!

06 Aug. 2008, 14:07 Seria 2

 

Astăzi pe unul dintre terenurile de antrenament din Complexul Sportiv Steaua s-a desfășurat amicalul dintre Steaua II și Sportul Studențesc. Partida a fost programată pe durata a două reprize a câte 60 de minute și s-a terminat cu un umilitor 5-1 în favoarea studenților, care au deschis scorul în minutul 38 prin Ferfelea, majorându-l apoi prin golurile înscrise de : Curelea, Nicola, Truță și Târnăcop. Pentru echipa din Ghencea a marcat Chiriță după pauză. De remarcat că în a doua repriză a partidei, a fost introdus la gazde și experimentatul Cristocea aflat pe lista de transferuri a clubului din Ghencea.

La gazde au evoluat:

Cezar – Pavelescu, Bejan, Mihai, Filip – Muzac, Iacob – Strătilă, Lazăr , Abuzătoaie – Rusu. După pauză, Leo Strizu a schimbat echipa introducându-i pe: Tăchescu – Pavelescu, Roiu, Achiței, Cristocea, Onicaș, Croitoru, Micu, Albu, Chiriță , Funieru.

Echipa oaspete a aliniat următorul unsprezece:

Samoilă – Ciupe, Patriche, Lung, Dedu – Nicola, Ferfelea, Ghingă, Varga – Postolache, Curelea. Antrenorul Falub a mai folosit după pauză pe Niculescu – Stere, Secăreanu, Petrea, Târnăcop, Bănuță, Truță, Popa, Dobre , Fărcășanu.

 

Articol scris de Anca Oprea și Andi Sârbu

06 Aug. 2008, 14:07 Seria 2
Pe aceeași temă