„A fost un tur dificil, nu suntem echipă de ultimele locuri”

Marius ANGHEL 14 Dec. 2012, 09:52 Seria 2

 Mijlocașul grupării FC Olt Slatina, Adrian Pribac, nu se aștepta la un parcurs atât de slab. Fotbalistul de 27 de ani a semnat în vară cu formația slătineană. Acesta a marcat un singur gol, în partida cu FC Bihor.

Sosit în vară de la CSM Râmnicu Vâlcea, mijlocașul Adrian Pribac nu s-a remarcat în acest tur de campionat, evoluând destul de puțin. Fotbalistul de 27 de ani a marcat unul dintre puținele goluri ale slătinenilor, acesta punctând pe tabelă în deplasarea de la FC Bihor Oradea.

„A fost un tur dificil, echipa a mers prost, ne-au lipsit rezultatele. Mă așteptam la mult mai mult, dar presiunea care s-a pus din cauza rezultatelor slabe a dus la un blocaj. Am crezut foarte mult într-un parcurs bun, nu pierduserăm în amicale, am început bine, după primele două etape aveam patru puncte, din păcate nu am reușit să continuăm pe aceeași linie”, a declarat mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Adrian Pribac.

„Meritam mai mult”

Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Adrian Pribac, consideră că locul ocupat nu reflectă valoarea locului. Acesta speră ca în retur să apară rezultate.

„Am făcut puține puncte, dar meritam mai mult, nu suntem echipă de ultimele locuri. Nu sunt mulțumit de evoluțiile mele, am marcat doar un gol, sper să încep returul cu mai multă încredere. Trebuie să ne mobilizăm, să ne pregătim bine, să ieșim din această pasă proastă în care ne-am aflat”, a mai spus mijlocașul grupării FC Olt Slatina.

Două victorii, cinci remize, patru înfrângeri, nouă goluri marcate, 12 primite, 11 puncte acumulate și o poziție în subsolul clasamentului este parcursul grupării FC Olt Slatina, în această primă parte a stagiunii.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 14 Dec. 2012, 09:52 Seria 2
Pe aceeași temă