„A fost o situație dificilă prin acel șoc la nivelul băncii tehnice”

Marius ANGHEL 15 Nov. 2012, 14:15 Seria 2

Jucător de bază în angrenajul echipei în debutul de sezon, fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu, consideră că echipa a trecut prin momente dificile generate de schimbările survenite la nivelul băncii tehnice.

Un gol marcat în ultimele patru etape, două remize, două eșecuri și cinci goluri încasate reprezintă bilanțul celor de la FC Olt Slatina în meciurile susținute de la venirea tehnicianului Corneliu Papură. Rezultatele slabe i-au adus pe ultimul loc în clasament, iar jocul următor este abordat din postura de „lanterna seriei”. Jucătorii consideră că valoarea echipei nu reflectă poziția ocupată.

„Nu cred că asta ne este valoarea, a fost o situație dificilă prin acel șoc la nivelul băncii tehnice. Ne așteptam să fim în primele șapte echipe, nicidecum pe ultimul loc, poate neconcentrarea, lejeritatea în meciuri, este o situație în care am intrat, trebuie să ieșim din ea. Echipele sunt echilibrate, contează norocul, concentarea, eu cred că se pot obține puncte în meciurile care mai sunt”, a declarat fundașul central al celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu.

„Mi-aș reproșa faptul că, poate, nu sunt în formă maximă”

Titular în centrul apărării celor de la FC Olt Slatina, Cosmin Crușoveanu s-a regăsit pe banca de rezervă în meciul trecut, locul său fiind luat de Săndulescu, jucător utilizat în debutul de sezon mijlocaș.

„Mi-aș reproșa faptul că, poate, nu sunt în formă maximă sau nu m-am obișnuit cu stilul de joc al domnului Papură, sper să remediez acest lucru, mă refer la pase. Vâlcea într-adevăr a produs surpriza etapa trecută, noi sperăm să ne facem jocul, să respectăm ceea ce ni se cere  și să câștigăm”, a mai spus Crușoveanu.

FC Olt Slatina întâlnește, sâmbătă, în deplasare, CSM Râmnicu Vâlcea în cadrul „derby-ului suferinței”.

Sursa: Gazeta nouă

Marius ANGHEL 15 Nov. 2012, 14:15 Seria 2
Pe aceeași temă