A egalat Timișoara și vrea să-i dea gol rivalei UTA

07 Oct. 2011, 15:28 Seria 2
A egalat Timișoara** și vrea să-i dea gol rivalei UTA

Stabilit în Arad de aproximativ 4 ani, fundașul Constantin Bumbac (foto, primul din dreapta) a debutat pe prima scenă (într-un meci la Galați) pe când juca la „Bătrâna Doamnă” (stagiunea 2007-2008), avându-i antrenori pe Marius Lăcătuș sau Marin Barbu. În următorul campionat a fost împrumutat la Unirea (a promovat în Liga 1), dar, în ianuarie 2010, Falub a renunțat la serviciile sale și s-a întors la Arad, unde a nimerit într-un club măcinat din plin de probleme financiare.

Mai mult decât atât, Bumbac a fost pus sub sechestru de câtre Finanțe în contul datoriei clubului intrat ulterior în faliment! „Trei luni am rămas pe dinafară și am ajuns să joc la Gloria Arad. Atunci, în vara anului 2010 intra în vigoare un nou contract, pentru două sezoane, însă m-au tot presat să renunț la bani, să semnez pe sume mai mici”, și-a amintit Bumbac, bun amic cu Varga, I. Bălan, Pascariu, Pocuca, Purece, Chindriș sau Hidișan.

După meciul cu Poli Timișoara, în care a egalat, Bumbac a promis că dă gol și UTA-ei, rivala de moarte a bănățenilor. „Îmi doresc enorm să-mi țin promisiunea. Chiar m-am ferit să nu încasez vreun avertisment la Severin, pentru a nu rata din pricina suspendării duelul cu «Bătrâna Doamnă», deoarece am 3 cartonașe. Mă supăram rău dacă nu puteam juca împotriva grupării arădene”, a mai explicat Bumbac.

Sursa: Sport Arad

07 Oct. 2011, 15:28 Seria 2
Pe aceeași temă