100 de milioane pentru juniorii UTA-ei!

31 Mar. 2009, 14:00 Seria 2
100 de milioane pentru juniorii UTA-ei!

Suporterii echipei UTA au adunat 100 de milioane de lei pentru clubul fanion din cadrul acțiunii Arad Urban Summit 2009, care s-a desfãșurat pe tot parcursul zilei de sâmbãtã, în parcarea complexului Armonia și la Moskea.

 

Banii au fost adunați din vânzarea cardurilor de fidelitate Suporter Club UTA și a brãțãrilor în baza cãrora s-a fãcut accesul la house-party-ul organizat în fostul club Moskea din Aradul Nou. Organizat de Suporter Club UTA și Plasmic Bookings în colaborare cu suporteri independenți sau aparținând brigãzilor din peluzã, Arad Urban Summit 2009 și-a îndeplinit scopul, potrivit celor care au pus la cale manifestãrile. În parcarea complexului Armonia au avut loc mai multe meciuri de fotbal susținute de copii ale cluburilor UTA și CSȘ Gloria. Pe lângã competiția în sine, extrem de utilã pentru tinerii jucãtori, partidele de fotbal au reușit sã atragã atenția arãdenilor care s-au nimerit de-a lungul zilei de sâmbãtã la Armonia, unde s-au comercializat carduri de fidelitate Suporter Club UTA și articole promoționale UTA, la un stand amenajat la intrarea principalã a complexului comercial. Noaptea de sâmbãtã a adus circa 400-500 de arãdeni, și nu numai, în fostul club Moskeea. A ieșit un house-party despre care cunoscãtorii au spus cã a fost cel mai reușit din Arad, în ultimii ani.

 

Una peste alta, suporterii utiști care s-au ocupat de eveniment au strâns, dupã ce au scãzut cheltuielile legate de organizare, suma de 100 de milioane de lei, care vor fi cheltuiți pentru Centrul de Copii și Juniori al FCM UTA. Banii nu vor fi oferiți direct clubului, ci, prin intermediul Suporter Club UTA, se vor achita diverse facturi, legate de organizarea meciurilor de copii și juniori, transport, turneuu, diverse baremuri, taxe, chirii etc.
 

Articol scris de Sebastian Șiclovan

 

31 Mar. 2009, 14:00 Seria 2
Pe aceeași temă