„1 din 33″ vs. „ 1 din 12″: „Situații diferite, UTA își va reveni”

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 13:49 Seria 2
„1 din 33

Meciul de sâmbătă dimineața se reduce și la confruntarea dintre Ioan Moldovan și Eugen Trică. Jucători și, implicit, antrenori din generații diferite, cei doi spun, totuși, că se cunosc foarte bine și au relație bună.

„Ne cunoaștem foarte bine personal, dar și prin copiii mei. A fost un fotbalist bun, din postura de antrenor nu l-am întâlnit încă. Revederea va fi plăcută, însă fiecare va face tot posibilul ca echipa lui să câștige”, ne-a spus „Comisarul”.

„Am o relație extraordinară, bazată pe respect cu domnul Moldovan. Cu băiatul dânsului mai joc fotbal din când în când. Pe de altă parte, fiecare dintre noi va căuta să câștige sâmbătă, fiindcă echipele noastre au început prost campionatul”, a punctat și Trică.

Va fi și un „duel” al poreclelor nu foarte onorante pentru cei doi tehnicieni. „1 din 33″ îl va înfrunta pe „1 din 12″. „Datele problemei sunt cu totul altele acum, nu există comparație. Atunci UTA era oarecum condamnată, fiindcă Sportul trebuia salvată de la retrogradare, pe când acum e timp ca echipa să-și revină. Se joacă și play-off și play-out, eu zic că UTA își va reveni. Sper, însă, ca să nu înceapă din această etapă”, a menționat Moldovan.

„Da, așa e, la momentul ăsta mi se poate spune 1 din 12, dar în momentul în care vom obține o primă victorie ne vom reveni. Mie de altceva mi-e teamă, ca să spun așa. De trei meciuri luăm gol în ultima secundă și risc să devin singurul antrenor din fotbalul românesc ce pățește asta cu echipa lui. De aceea, le spun mereu jucătorilor mei să rămânem concentrați până la ultimul fluier al arbitrului”, a adăugat și Eugen Trică.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 04 Oct. 2013, 13:49 Seria 2
Pe aceeași temă