Zamfir spune că de preluarea FC Rapid mai sunt interesați Cătălin Mișu, Marian Iancu și Ovidiu Ene

Marius ANGHEL 31 Mar. 2014, 18:30 Liga 2
Zamfir spune că de preluarea FC Rapid** mai sunt interesați Cătălin Mișu, Marian Iancu și Ovidiu Ene

Acționarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, a declarat, luni, agenției de presă Mediafax, că de preluarea grupării giuleștene mai sunt interesați oamenii de afaceri Cătălin Mișu, Marian Iancu și Ovidiu Ene.

El a adăugat că nu negociază în momentul de față cu aceștia deoarece Viorel Moldovan încă nu i-a comunicat că renunță la preluarea clubului. „Eu nu negociez în paralel. Acum sunt negocierile cu Viorel Moldovan, pe mine încă nu m-a anunțat că renunță. La ultima discuție mi-a comunicat că așteaptă auditul. Iar rezultatul auditului va fi gata peste o zi sau două”, a spus Zamfir.

Acționarul a explicat că va demara negocierile cu ceilalți oameni de afaceri intereasați după ce primi un răspuns de la Moldovan. „Dacă într-adevăr renunță, atunci voi începe negocierile cu altcineva. În momentul de față mai sunt trei oameni interesați de Rapid, este vorba despre Cătălin Mișu (n.r. – sponsor al FC Rapid, proprietar al firmei Regata), Marian Iancu (n.r. – fostul finanțator al clubului Poli Timișoara) și Ovidiu Ene (n.r. – om de afaceri român stabilit în SUA)”, a afirmat, pentru MEDIAFAX, oficialul rapidist.

Antrenorul Viorel Moldovan a anunțat, luni, că renunță la negocierile pentru preluarea pachetului majoritar de acțiuni al FC Rapid, precizând că oamenii de afaceri care îl susțineau în acest demers „au bătut în retragere”.

Acționarul majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, declara la 4 februarie că „este momentul ca altcineva să preia” gruparea giuleșteană. La începutul acestui an el a mai încercat vânzarea clubului către un grup de investitori, printre care se afla și omul de afaceri Nicolae Sarcină, însă negocierile au eșuat.

Adrian Zamfir și partenerul său Nicolae Cristescu au achiziționat gruparea FC Rapid la 8 iulie 2013 de la acționarul majoritar George Copos.

Clubul giuleștean, care activează în prezent în Liga a II-a, se află în procedura de insolvență din 7 decembrie 2012. Planul de reorganizare al FC Rapid, care se întinde pe o durată de trei ani, a fost confirmat, luni, de Tribunalul București. Următorul termen în dosarul de insolvență este 26 septembrie.

Articol scris de Marius ȚONE (Mediafax)

Marius ANGHEL 31 Mar. 2014, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă