„Vreau să las în urmă cluburile din Liga a II-a”

16 Jan. 2009, 19:40 Liga 2

Numirea ca președinte la CS Buftea a impresarului Ana Maria Prodan va îmbunătăți imaginea clubului și calitatea managerială și va face din gruparea ilfoveană o echipă de Liga I. Aceasta este opinia proaspetei conducătoare de club, care consideră că instalarea sa la echipă va aduce multe beneficii. Nu doar prezența feminină, ci și influența acumulată de-a lungul anilor în lumea fotbalului, prin impresarierea unui număr important de jucători, își vor pune amprenta asupra performanțelor formației.

 

 

 

Plecarea unor jucători precum Mansour sau Axente face din Buftea o echipă mai slabă?

La Buftea au mai rămas doar vreo cinci jucători împrumutați de către Iancu. Clubul nu s-a bazat niciodată pe Mansour, Axente sau alții.

 

 

 

Vă veți folosi relațiile de impresar pentru a promova Buftea?

Da, categoric! Până la începutul returului voi aduce jucători mai buni decât cei care au plecat. Vreau să las cluburile din Liga a II-a în urmă. Obiectivul nostru pentru retur este să ne clasăm în primele trei locuri.

 

 

 

Jucători mai buni cum ar fi…..

Suntem în discuție cu Daniel Marin și Alin Marcu care au lucrat cu Bergodi la Progresul, dar am o listă cu aproximativ 50 de fotbaliști din care pot alege ce-i mai bun.

 

 

 

Ați declarat că într-un an de zile vreți să promovați în Liga I. Prin ce mijloace credeți că veți reuși?

Am venit la Buftea pentru a îmbunătăți imaginea clubului. Voi atrage sponsori importanți și jucătorii vor avea salarii la nivelul celor din Liga I.

 

 

 

Există posibilitatea ca Laurențiu Reghecampf să-și înceapă cariera de antrenor chiar la Buftea?

Sunt puțini fotbaliști care au atâția ani la activ în Bundensliga așa cum are el. O să-i fac această propunere când se va stabili definitiv în România.

Articol scris de Cosmin Scarlat și Anca Oprea

16 Jan. 2009, 19:40 Liga 2
Pe aceeași temă