„Vor juca relaxat și le-ar putea ieși tot în teren”

11 May. 2012, 12:52 Liga 2

Precum antrenorul său, Lucian Turcu, fundașul Viitorului Constanța, e conștient că pentru a câștiga sâmbătă nu trebuie să le dea vreo șansă celor de la CS Otopeni. Jucătorul liderului e convins că după victoria de la Brăila colegii săi s-au descătușat, însă atrage atenția că, în acest joc, ilfovenii vor juca fără nicio presiune, astfel că pot avea probleme.

„Ne așteaptă un meci foarte greu, pentru că ei vor juca relaxat și le-ar putea ieși tot în teren. Noi trebuie însă să nu dăm nicio șansă adversarului nostru și să bifăm cele trei puncte.

Este bine că am revenit pe primul loc și sunt convins că meciul de la Brăila a fost o descătușare pentru noi.”, a spus fundașul citat de site-ul oficial al Viitorului.

Colaborare bună între apărare și atac

Întrebat dacă apărarea a fost punctul forte al Viitorului în acest sezon, Lucian Turcu a replicat: „Este adevărat că suntem echipa cu cea mai bună apărare din întreaga ligă secundă. Însă și atunci când am primit goluri atacul a fost la înălțime și și-a făcut datoria. Eu zic că a existat o colaborare foarte bună între toate compartimentele.”

Întâlnirea FC Viitorul – CS Otopeni este programată sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul din Ovidiu.

11 May. 2012, 12:52 Liga 2
Pe aceeași temă