„Vom încerca să aducem niște jucători valoroși. Ar trebui să ne propunem mai mult”. Jucătorii Chindiei au intrat în vacanță, conducătorii fac planuri pentru noul sezon

Marius ANGHEL 07 Jun. 2017, 17:05 Liga 2

Chindia Târgoviște a încheiat al doilea sezon consecutiv al campionatului Ligii 2 pe una dintre pozițiile fruntașe, a luptat la un moment dat pentru promovare, însă, în final, n-a avut puterea să o ducă până la capăt. A încheiat pe locul 5, la 8 puncte distanță de poziția a treia, cea care ducea la barajul pentru promovare, ocupată de UTA Bătrâna Doamnă. Tot în fața echipei arădene s-a aflat și la finalul sezonului trecut.

Într-un interviu acordat pentru DBsport.ro, președintele Marcel Ghergu crede că se putea mai mult în acest sezon. „Se putea și mai bine, tot timpul e loc de mai bine. S-a terminat un campionat greu, în care am avut o comportare bună și un loc meritoriu”, a spus Ghergu, care în noul campionat spune că obiectivul echipei va fi unul superior: „Cred că ar trebui să ne propunem mai mult, o clasare în primele locuri. Important este să se miște lucrurile ce țin de infrastrucură și mă gândesc aici la terenul sintetic care ar urma să se construiască lângă Complexul de Natație și la modernizarea terenului II de pe Eugen Popescu. Fără investiții în infrastructură, nu ne putem gândi la obiective mărețe. Nu cred că au dispărut discuțiile legate de un nou stadion. Cred că acel obiectiv se va finaliza, nu știu, probabil în 2019-2020”.

Antrenorul Nicolae Croitoru e dorit în continuare pe banca Chindiei, iar în următoarele trei săptămâni, cât durează vacanța, va trage linie după acest sezon, va renunța la jucători la care va renunța, cât și pe cine își dorește. „Cu siguranță vom încerca să aducem niște jucători valoroși, cu care să ne întărim. Și capitolul Under 21 este unul delicat, vom căuta să transferăm și câțiva tineri de perspectivă”, a mai declarat Marcel Ghergu.

„După meciul de la Șiria am intrat în vacanță. Reunirea lotului a fost programată pentru 21 iunie, în condițiile în care sezonul 2017-2018 al Ligii a 2-a va începe, cel mai probabil, pe 29 iulie, cu 20 de echipe. E o vacanță scurtă pentru noi. Prima parte a pregătirii o vom efectua la baza proprie, apoi va urma un cantonament centralizat de zece zile. Mogoșoaia este una din variante, în mod cert vom pleca din oraș”, a mai spus președintele Chindiei, acesta fiind convins că noul sezon al Ligii 2 va fi mai interesant decât cel care tocmai s-a încheiat: „Au promovat echipe de tradiție, ca Piteștiul sau Sibiul. Va fi o competiție mai puternică, probabil și interesul televiziunilor mai ridicat, și de aici bani mai mulți pentru participante. În 2019 am putea avea 16 echipe în Liga 1, 18 în Liga a 2-a, probabil în vara lui 2019 vor promova trei sau patru echipe din Liga a 2-a”.

Marius ANGHEL 07 Jun. 2017, 17:05 Liga 2
Pe aceeași temă