Viorel Moldovan, ofertat de ASU Poli, dar și de o altă echipă din Liga 2. „Îmi dă de gândit. Mă motivează”. Celelalte variante pentru înlocuirea lui Brîndescu

Marius ANGHEL 09 Jun. 2017, 16:21 Liga 2
Viorel Moldovan, ofertat de ASU Poli, dar și de o altă echipă din Liga 2.

Conducerea clubului ASU Poli i-a trimis ofertă scrisă antrenorului Viorel Moldovan, ultima dată la Auxerre, care marți a fost la Timișoara, a vorbit cu rectorul Viorel Șerban, Sebastian Novovic (președintele Druckeriei) și managerul sportiv Marius Cociu și a văzut baza de pregătire și terenul de joc al echipei din Liga 2. Cum Sorin Brîndescu nu mai vrea să continue pe banca tehnică, fostul atacant al naționalei României este dorit ca înlocuitor, însă alb-violeții au concurență. Moldovan a fost contactat între timp, potrivit DigiSport, și de nou-promovata Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, dar încă nu s-a decis și nu a dat niciun răspuns.

„Am avut o discuție interesantă. Deocamdată mare lucru nu pot spune, vedem ce se va întâmpla într-un viitor apropiat. Sunt niște discuții… Nu e ușor, lucrurile sunt un pic complicate. Perspectivele sunt interesante. Ceea ce au realizat suporterii, susținând această echipă și ducând-o de jos până în al doilea eșalon fotbalistic al țării e un lucru extraordinar. E multă pasiune din partea lor, multă dorință. Vor să realizeze lucruri mărețe. E o chestie care, normal, și mie îmi dă de gândit. Mă motivează”, a declarat Viorel Moldovan pentru PressAlert.

În cazul în care se vor lovi de refuzul lui Viorel Moldovan, conducerea ASU Poli îl au ca variantă de rezervă pe Cosmin Petruescu și Romică Buia, scrie TMsport.ro.

Despre Petculescu s-a vorbit ca înlocuitor al lui Sorin Brîndescu și în prima parte a sezonului Ligii 2, atunci când antrenorul alb-violeților a vrut să demisioneze, însă a fost menținut în funcție după votul socios-ilor. Petruescu e antrenorul echipei CSM Lugoj, echipă care a încheiat sezonul Ligii a 3-a pe locul 3 în Seria 4. Romică Buia e antrenorul echipei ACS Comuna Recea, a 5-a clasată din Seria a 5-a a Ligii 3.

Marius ANGHEL 09 Jun. 2017, 16:21 Liga 2
Pe aceeași temă