Viorel Moldovan, laude pentru jucătorii Petrolului după succesul la scor cu CSM Reșița: ”Au reacționat excelent, dar trebuie să rămânem echilibrați. Trebuie să promovăm”. Ploieștenii mai pregătesc două transferuri

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2020, 16:01 Liga 2

Petrolul a câștigat primele puncte în noul sezon al Ligii 2 în etapa a doua, cu CSM Reșița, în deplasare. A făcut un meci bun, s-a impus cu 4-0, dar antrenorul Viorel Moldovan nu a fost fericit în totalitate pentru succes, întrucât nu a trecut încă peste meciul pierdut în prima etapă, 1-2 cu Farul.

Viorel Moldovan: ”A fost o înfrângere injustă etapa trecută cu Farul, încă nu am digerat-o” 

Referitor la meciul cu CSM Reșița, ”principalul” își dorește ca prestația jucătorilor să se ridice la un astfel de nivel și în etapele următoare, când Petrolul o să întâlnească adversare din lupta pentru prinderea unui loc de play-off, dar și pentru un loc care să asigure promovarea la finalul campionatului.

A fost o înfrângere injustă etapa trecută cu Farul, încă nu am digerat-o, mi-aș fi dorit să avem acum șase puncte. A fost important pentru noi să câștigăm astăzi, asta este echipa pe care mi-o doresc. Sunt convins că vom regla în perioada următoare și omogenitatea echipei, sunt mulți jucători noi care au venit. Trebuie să rămânem echilibrați, să strângem puncte și să mergem în play-off.

Mă bucur pentru băieți, au reacționat excelent, dar trebuie să rămânem echilibrați, drumul este lung. Este al treilea an în Liga 2, trebuie să și reușim promovarea în acest sezon”, a declarat Viorel Moldovan pentru DigiSport.

Viore Moldovan: ”Încercăm să mai găsim un atacant și un fundaș central” 

Antrenorul Petrolului a anunțat că vor mai fi aduși și alți jucători în perioada următoare. Se are în vedere cooptarea în echipă a încă doi fotbaliști, un atacant și un fundaș central, care să crească valoarea lotului. Dacă mutările vor fi făcute, atunci, a precizat Viorel Moldovan , echipa are toate șansele să ajungă în Liga 1.

Am adus jucători de calitate, au nevoie de timp pentru a se integra în echipă. Mai avem din cauza unor probleme birocratice, pe Salifu. O să încercăm să mai găsim un atacant și un fundaș central de calitate, pentru a avea o echipă cu care putem promova”, a mai anunțat Viorel Moldovan.

Petrolul a câștigat cu 4-0 la CSM Reșița, prin golurile semnate de Ekollo, minutul 36, Bratu, minutul 41, Vajushi, minutul 51 și Roige, minutul 52.

Programul Petrolului 

Mai departe, Petrolul va juca împotriva celor de la Ripensia (etapa 3, acasă), FK Csikszereda (etapa 4, deplasare), Dunărea Călărași (etapa 5, acasă), Viitorul Pandurii (etapa 6, deplsare), CSM Slatina (etapa 7, acasă), Fotbal Comuna Recea (etapa 8, deplasare), U Craiova 1948 SA (etapa 9, acasă). În etapa a 10-a Petrolul va sta.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-petrolul-se-joaca-de-la-ora-1300-echipele-de-start-19146756

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-mai-facut-doua-transferuri-un-mijlocas-austriac-si-un-roman-de-la-atletico-madrid-au-semnat-cu-ploiestenii-19146591

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-mai-bifat-un-transfer-a-adus-un-portar-din-republica-moldova-19146554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nir-lax-a-semnat-cu-petrolul-mijlocasul-a-jucat-in-ultimii-trei-ani-la-hapoel-tel-aviv-19146447

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2020, 16:01 Liga 2
Pe aceeași temă