Viorel Ion și-a prelungit contractul și are ca obiectiv promovarea!

07 Jun. 2012, 14:06 Liga 2
Viorel Ion și-a prelungit contractul** și are ca obiectiv promovarea!

După ce s-au făcut mai multe speculații referitor la viitorul lui ca antrenor, fapte relatate pe larg de ziariștii brăileni, Gheorghe Bunea Stancu s-a hotărât să-și joace imediat „cartea cea mare” în tentativa lui puerilă de a mai câștiga încă un mandat la șefia Consiliului Județean Brăila. L-a chemat la el pe Ion Viorel și l-a convins pe antrenorul buzoian să-și mai prelungească pe o durată de 3 (trei) ani înțelegerea cu gruparea de la malul Dunării.

Probabil că mai marele patron al județului Brăila a plătit (acum în ceasul al doisprezecelea) toate sumele restante către jucătorii de la CF Brăila, reușind astfel să-l înduplece pe Ion Viorel să mai rămână alți trei ani la echipa pe care nu a avut voie s-o promoveze în liga întâi în sezonul recent încheiat!

Totodată, lui Ion Viorel i s-a făcut „marea favoare” de a mai aduce la CF Brăila alți patru jucători doriți de antrenorul buzoian, iar ca obiectiv imediat al echipei este PROMOVAREA în liga întâi. Dar ne place să credem că acest obiectiv nu este doar un slogan pur electoral, deoarece Bunea Stancu simte că-i fuge pământul de sub picioare, și că pierde teren în fața contracandidatului la șefia Consiliului Județean, Sergiu Diacomatu!

Deocamdată, lotul de jucători al CF Brăila, se află în vacanță până pe data de 30 iunie, reunirea urmând a avea loc pe data de 1 iulie. Vom reveni!

Articol scris de Valentin Constantinescu

07 Jun. 2012, 14:06 Liga 2
Pe aceeași temă