Viorel Ion a renunțat la patru jucători! Lista rămâne deschisă

08 Dec. 2011, 12:47 Liga 2
Viorel Ion a renunțat la patru jucători!** Lista rămâne deschisă

Din sezonul competițional 2003-2004 CF Brăila nu a mai avut o clasare așa bună în Liga a II-a și, pentru că locul al 5-lea deținut de brăileni la finalul turului este la doar trei puncte de poziția a doua în clasament deținută de Săgeata Năvodari, urmează o iarnă în care Viorel Ion și elevii lui pot visa frumos.

Mai precis, componenții echipei fanion a orașului Brăila își doresc o primăvară în care rezultatele să fie superioare celor din sezonul de toamnă.

Pentru a obține, însă, rezultatele dorite, antrenorul Viorel Ion a început încă de pe acum să ia o serie de măsuri menite să asigure pentru retur un lot valoros, cu jucători experimentați pe toate posturile.

Iar dacă la capitolul sosiri nu este încă nimic cert, ci doar simple zvonuri, la cel al plecărilor lucrurile au început să se clarifice.
Patru dintre foștii componenți ai formației brăileane, portarul Paul Botaș și jucătorii de câmp Nicușor Neacșu, Alexandru Balaban și Csaba Borbely (foto) au primit acordurile de transfer și pot pleca la orice echipă vor.

„Pentru că au evoluat mai puțin la Brăila, de comun acord cu ei am decis să ne despărțim. Este bine pentru ei să meargă acolo unde sunt doriți și unde vor putea fi titulari. Nu sunt însă singurii jucători care vor părăsi echipa, în câteva zile vom mai încheia colaborările cu alți câțiva fotbaliști”, a declarat Viorel Ion.

Sursa: Obiectiv Brăila

08 Dec. 2011, 12:47 Liga 2
Pe aceeași temă