„Vioară” încă e la Brăila: „Vreau să rămân, de aceea continui discuțiile”

05 Jul. 2012, 16:43 Liga 2

Discuțiile privitoare la prelungirea contractului lui Viorel Ion cu CF Brăila au început luni după-amiază și încă nu s-au finalizat.

Deoarece în presă, în această săptămână, au apărut mai multe știri că „Vioară” ar fi semnat deja cu CS Otopeni, antrenorul dorește să precizeze faptul că, în acest moment, intenția sa este să rămână la Brăila, dacă sunt respectate condițiile pe care le-a propus.

„Vreau să rămân la Brăila și de aceea continui discuțiile cu conducerea clubului. Nu am semnat cu nimeni nimic, deci nici cu CS Otopeni, altfel nu mai aveau rost tratativele cu Brăila, dar până sâmbătă trebuie să lămuresc lucrurile. Consider că propunerile mele sunt în limite rezonabile și ar putea fi acceptate. Și unde am insistat, de asemenea, a fost la programul de pregătire al echipei. Am înțeles că din motive obiective nu am putea efectua un cantonament în străinătate, dar am insistat pentru o perioadă de pregătire centralizată la munte, în țară, pentru a putea face cu adevărat performanță”, a declarat, într-o convorbire telefonică, pentru Obiectiv Vocea Brăilei, Viorel Ion.

05 Jul. 2012, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă