Viitorul vrea să debuteze cu victorie în meciul cu Galați

18 Aug. 2011, 17:32 Liga 2
Viitorul vrea să debuteze cu victorie** în meciul cu Galați

Viitorul Constanța debutează în noul sezon al Ligii a II-a, sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, împotriva Dunării Galați. Astăzi, clubul constănțean a organizat o conferință de presă în care au participat antrenorul principal Cătălin Anghel și jucătorii: Vasilică Cristocea și Mihai Onicaș.

Cătălin Anghel, tehnicianul Viitorului recunoaște valoarea adversarului de sâmbătă, însă spune că deține un lot echilibrat, din toate punctele de vedere, care poate învinge.

„Suntem pregătiți și vrem să debutăm cu o victorie în noul sezon. Ne așteaptă un meci foarte dificil, contra unei echipe foarte bine organizate și omogene, care are în componență jucători ce evoluează de câțiva ani împreună. Avem un lot echilibrat, atât numeric, cât și valoric, și rămâne să demonstrăm în teren că avem valoare și că merităm să învingem. Obiectivul nostru este să câștigăm toate meciurile, iar cel mai important este primul, cel de sâmbătă, cu Dunărea Galați.”, a spus antrenorul.

Cristocea: „Trei puncte pentru a porni cu dreptul”

Liderul echipei constănțene, Vasilică Cristocea, vrea să înceapă noul campionat cu dreptul. Decarul speră ca noile achiziții să ajute la îndeplinirea obiectivului, promovarea în Liga 1.

„Este foarte important primul meci și ne dorim trei puncte pentru a porni cu dreptul. Pregătirea din vară a decurs foarte bine, cei nou-veniți s-au integrat rapid și sperăm să ne ajute în noul campionat. Avem un lot valoros și ne dorim să ne realizăm obiectivul, promovarea în Liga I.”, a declarat Cristocea.

Onicaș: „Suporterii să vină în număr cât mai mare alături de noi”

Și noul transfer al Viitorului, Mihai Onicaș, a vorbit despre meciul de sâmbătă, cu Dunărea Galați. Fostul stelist cere sprijinul publicului în drumul către promovare a echipei ce evoluează pe teren propriu la Ovidiu.
„Mă simt foarte bine la Constanța, unde am găsit o atmosferă perfectă pentru promovare. În pregătiri am înregistrat rezultate bune, iar prin evoluțiile pe care le-am avut am demonstrat că ne dorim să facem performanță. Vrem ca suporterii să vină în număr cât mai mare alături de noi pentru a-și da seama, pe viu, că FC Viitorul își dorește să facă performanță.”, a completat mijlocașul.

Meciul dintre Viitorul și Dunărea Galați va fi arbitrat de la centru de Iulian Călin (Ștefănești) și ajutat la cele doup tușe de George Florin Neacșu (Câmpulung) și Florin Liviu Burlacu (Urziceni).

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto: academiahagi.ro

18 Aug. 2011, 17:32 Liga 2
Pe aceeași temă