Anghel și-a reziliat contractul cu Săgeata: „Lipsa unui proiect care să mă motiveze m-a făcut să renunț”

Marius ANGHEL 07 Nov. 2014, 19:03 Liga 2
Anghel și-a reziliat contractul cu Săgeata:**

Tehnicianul Cătălin Anghel nu mai este de vineri antrenorul divizionarei secunde Săgeata Năvodari, cele două părți ajungând la o înțelegere pentru rezilierea pe cale amiabilă a contractului ce era scadent în vara anului viitor, transmite corespondentul Mediafax.

Antrenorul în vârstă de 40 de ani a fost cel care a dorit încheierea colaborării, după ce conducerea clubului a anunțat că nu mai poate continua proiectul început în această vară, prin care se dorea revenirea în Liga 1. A fost atunci și motivul pentru care Cătălin Anghel nu a dat curs unei oferte concrete de la o prim-divizionară, fiind convins de primarul Nicolae Matei (n.r – anchetat de DNA pentru abuz în serviciu și dare de mită) de a rămâne la Năvodari, unde se dorea înființarea și a unui puternic centru de copii și juniori.

„Au fost două săptămâni de negociere și în final s-a ajuns la un acord pentru încetarea raporturilor contractuale. Faptul că nu se mai putea continua proiectul demarat în această vară, m-a determinat să renunțat. La început s-a dorit formarea unui lot competitiv pentru a promova, am făcut o echipă nouă, cu doar trei-patru jucători din vechea gardă. A fost o muncă extraordinară, au venit 20 de jucători, un grup bun, iar în timp urma să se creeze și omogenitatea necesară. Am colaborat foarte bine cu toți cei de la Săgeata, dar, din păcate, lipsa unui proiect care să mă motiveze m-a făcut să renunț. Le doresc mult succes în continuare”, a precizat, pentru Mediafax, Cătălin Anghel, care în această iarnă urmează să dea curs ofertei uneia dintre echipele cu care se află în discuții.

Cătălin Anghel a mai pregătit în carieră formațiile CSO Ovidiu și FC Viitorul, cu aceasta din urmă promovând din liga a 3-a în primul eșalon.

Odată cu antrenorul Cătălin Anghel, și „secundul” Norbert Niță și antrenorul portarilor, Alex Iliuciuc, și-au reziliat contractele pe cale amiabilă cu Săgeata.

De altfel, Anghel nu a mai pregătit Săgeata Năvodari în ultimele două săptămâni, însă până acum nu a ajuns la o înțelegere amiabilă de despărțire. În ultimele două etape (la FCM Dorohoi, scor 0-2, și acasă cu CF Brăila, scor 2-2), echipa din Liga 2 a fost condusă de Gheorghe Butoiu, cel care se va ocupa în continuare de pregătire fostei prim-divizionare.

Pornită ca favorită principală din Seria I a Ligii 2 la promovare, Săgeata Năvodari a încheiat turul de campionat pe locul 3, cu 21 de puncte. Pe primul loc se află FC Voluntari, 25 de puncte, și Academica Argeș, 24 de puncte. În această primă etapă a returului, a 12-a, sâmbătă, de la ora 11:00, Săgeata joacă în deplasare la ACS Berceni.

Marius ANGHEL 07 Nov. 2014, 19:03 Liga 2
Pe aceeași temă