Călin Cojocaru, pus pe fapte mari la Viitorul Pandurii: ”Am vorbit cu jucătorii, vreau altceva. Echipele puternice nu primesc gol”. Analiza partidei cu Concordia Chiajna

Răzvan STÎNGĂ 12 Apr. 2023, 19:21 Liga 2
Călin Cojocaru, pus pe fapte mari la Viitorul Pandurii: ”Am vorbit cu jucătorii, vreau altceva. Echipele puternice nu primesc gol”. Analiza partidei cu Concordia Chiajna

Viitorul Pandurii are un meci greu în etapa a 4-a a play-out-ului de Liga 2, în Grupa A, cu Concordia Chiajna, vineri. Gorjenii pregătesc, prin ultimele runde din acest sezon, stagiunea care vine, în care ar putea să aibă pretenții mai mari, mai ales că antrenorul e mulțumit de lot.

Călin Cojocaru nu s-a ferit să recunoască faptul că jucătorii săi sunt la un nivel bun al diviziei a doua, chiar dacă au ratat play-off-ul. El vrea un meci mare cu Concordia Chiajna, un succes, trei puncte, care ar crește gradul de încredere în vestiar.

Viitorul Pandurii primește vizita formației Concordia Chiajna, vineri

Însă, concentrarea și oscilațiile de formă sunt în continuare marile probleme ale gorjenilor, după cum a accentuat antrenorul, dorind să vadă o prestație solidă cu ilfovenii.

Călin Cojocaru vrea să facă din Viitorul Pandurii o echipă importantă, iar din acest motiv le-a cerut jucătorilor ca în confruntarea cu Concordia Chiajna să nu ia gol, pe lângă faptul că vrea și cele trei puncte.

Mă interesează meciul cu Concordia, ne pregătim foarte bine, trebuie să avem atitudine, să știm ce avem de făcut și să câștigăm. Noi vrem să câștigăm toate meciurile până la final. Le jucăm pentru că vrem să arătăm că avem calitate. Pentru jucători, pentru mine e foarte important să câștigăm, să avem atitudinea corectă mereu.

Nu trebuie să ne mulțumim cu puțin, trebuie să avem atitudinea corectă, să creștem! Trebuie să ne focusăm pe meciurile rămase, apoi vedem ce va fi, din vară.

Am tot avut fluctuații de formă, nu am fost constanți și de aceea nu suntem unde voiam. Am vorbit cu jucătorii, vreau altceva, echipele puternice nu primesc gol. Trebuie să ne gândim la meciul cu Concordia ca la o finală, fiindcă vin sărbătorile și nu vreau să fim supărați”, a spus Călin Cojocaru la Radio Infinit.

Viitorul Pandurii, cu nouă puncte peste locul de baraj al grupei

Viitorul Pandurii a intrat în play-out cu 25 de puncte, de pe locul 3 în Grupa B, dar a coborât un loc, pe 4, după prima etapă, cu FC Brașov, în fața căreia a cedat cu 1-3. După etapa a 2-a, după 7-2 cu Unirea Constanța, a ajuns la 28 de puncte, dar ocupa aceeași poziție a 4-a.

În etapa a 3-a a făcut 1-1 cu Ripensia și e la nouă puncte de locul 5, care duce la barajul de menținere, Progresul Spartac, care are doar două meciuri la activ, pentru că nu a jucat în prima rundă. Primele locuri în Grupa B a play-out-ului sunt ocupate de Concordia Chiajna și FC Brașov, cu 35, respectiv 34 de puncte.

În etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 2, Viitorul Pandurii va primi vizita formației Concordia Chiajna. În sezonul regular, în etapa a 11-a, la 22 octombrie 2022, duelul de la Chianja s-a terminat 2-0 pentru gazde, în urma golurilor lui Paul Pațurcă și Vlad Mihalcea.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/steliano-filip-vorbeste-in-premiera-despre-scandalul-pariurilor-anchetat-de-frf-mi-au-fost-oferiti-bani-pentru-a-lua-cartonase-nu-a-fost-an-in-cariera-mea-sa-nu-se-intample-asa-ceva-in-19266449

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-amical-cu-unirea-bascov-19266444

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-ajutata-de-uta-si-incurcata-de-poli-timisoara-inaintea-meciului-capital-cu-progresul-spartac-iulian-muntean-daca-nu-castigam-inseamna-ca-nu-meritam-sa-ramanem-in-liga-2-19266438

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-intalneste-gloria-buzau-in-etapa-a-4-a-din-play-off-19266436

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-prunea-a-urmarit-steaua-poli-iasi-din-loja-moldovenilor-iasiul-merita-sa-fie-pe-locul-1-si-este-ca-si-promovata-fostul-international-da-verdictul-in-lupta-pentru-superliga-19266423

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vrem-steaua-in-a-motivul-strategic-pentru-care-gloriile-stelei-au-fost-prezente-in-numar-mare-la-meciul-cu-poli-iasi-s-au-intalnit-in-ghencea-cu-doua-ore-inainte-de-joc-19266404

Răzvan STÎNGĂ 12 Apr. 2023, 19:21 Liga 2
Pe aceeași temă