Viitorul Pandurii vrea în play-out cu cât mai multe puncte și merge după victorie la FK Miercurea Ciuc. Călin Cojocaru: ”Ne dorim în mod clar să câștigăm”

Andrei PASCU 09 Mar. 2023, 20:09 Liga 2
Viitorul Pandurii vrea în play-out cu cât mai multe puncte și merge după victorie la FK Miercurea Ciuc. Călin Cojocaru: ”Ne dorim în mod clar să câștigăm”

Ultimul meci pentru Viitorul Pandurii în sezonul regular va avea loc în deplasare, cu FK Miercurea Ciuc. Ambele vor victoria, pentru a intra în play-out cu cât mai multe puncte, pentru că nici gazdele de duminică nu mai au șanse la play-off. Gorjenii ar putea urca cel mult un loc în cazul unui succes.

Viitorul Pandurii merge după puncte pe terenul echipei FK Miercurea Ciuc

Călin Cojocaru, antrenorul echipei Viitorul Pandurii, se așteaptă la un meci greu, mai ales că în acest an, în cele două etape disputate, a luat un singur punct, după 0-0 cu Metaloglobus și 0-1 cu CSM Slatina.

Nici înaintea confruntării cu FK Miercurea Ciuc nu a uitat Cojocaru de duelul cu CSM Slatina, pe care consideră că echipa lui l-a pierdut pe nedrept și că a fost și dezavantajată de anumite decizii importante ale arbitrilor.

Este un meci foarte important pentru noi, ne dorim în mod clar să câștigăm. Întâlnim o echipă bună, care s-a bătut până etapa trecută la accederea în play-off.

Venim după un rezultat negativ cu CSM Slatina, cred eu că nemeritat ținând cont de jocul prestat și faptul că am fost dezavantajați de maniera de arbitraj, având cel puțin două penalty-uri”, a spus Călin Cojocaru, conform Radio Accent.

Viitorul Pandurii, locul 13 în Liga 2. FK Miercurea Ciuc, pe 10

Viitorul Pandurii e pe locul 13 în Liga 2, cu 22 de puncte, la un punct peste poziția a 14-a, CS Comunal Șelimbăr, și la un punct sub poziția a 12-a, CSC Dumbrăvița. În ultima rundă din 2022, a 16-a a sezonului regular, Viitorul Pandurii a trecut cu 3-1 de Ripensia, după care, în prima întâlnire din 2023, a făcut 0-0 cu Metaloglobus, iar ulterior a cedat cu CSM Slatina, scor 0-1.

Acum, după jocul cu CSM Slatina, Viitorul Pandurii va întâlni FK Miercurea Ciuc, în deplasare, în runda a 19-a a Ligii 2. Ciucanii sunt pe locul 10, cu 26 de puncte, iar locul 6, Dinamo, are 30 de puncte.

Înainte de meciul de la Miercurea Ciuc, gorjenii au disputat și un amical, cu Viitorul Dăești, contra căreia a pierdut, scor 0-1.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-invinsa-de-viitorul-daesti-intr-un-meci-amical-calin-cojocaru-a-testat-un-fundas-finlandez-19262587

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-play-off-ului-si-play-out-ului-din-liga-2-se-stabileste-a-doua-zi-dupa-incheierea-sezonului-regular-cum-se-joaca-in-cele-doua-faze-care-determina-promovatele-si-retrogradatele-19262585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/toate-meciurile-din-ultima-etapa-a-sezonului-regular-de-liga-2-au-loc-in-aceeasi-zi-la-aceeasi-ora-nicio-echipa-nu-este-sigura-de-pozitia-sa-finala-din-clasament-19262466

https://liga2.prosport.ro/seria-1/derby-ul-olteniei-din-liga-2-transat-din-penalty-de-csm-slatina-dan-oprescu-spune-ca-s-ar-fi-multumit-si-cu-un-egal-la-targu-jiu-era-important-sa-i-tinem-sub-noi-pe-adversari-in-clasament-19262261

 

 

Andrei PASCU 09 Mar. 2023, 20:09 Liga 2
Pe aceeași temă