Viitorul Pandurii a bifat primele plecări. Gorjenii au reziliat cu fotbaliști care au jucat mai puțin și se pregătesc de un cantonament în afara României

Andrei PASCU 23 Jan. 2022, 12:56 Liga 2
Viitorul Pandurii a bifat primele plecări. Gorjenii au reziliat cu fotbaliști care au jucat mai puțin și se pregătesc de un cantonament în afara României

Viitorul Pandurii este coordonată în această perioadă de pregătire de Alexandru Ciobanu, ”secundul” tuturor ”principalilor” care s-au perindat pe la echipă în acest sezon. Sunt șanse ca Liga 2 să fie reluată chiar cu Ciobanu pe banca tehnică.

Alexandru Ciobanu conduce Viitorul Pandurii 

În acest moment, pare că el este ”principalul” gorjenilor, dar așa se preconiza și în timpul campionatului și s-a dovedit a fi doar ”interimar”, întrucât a condus Viitorul Pandurii doar o etapă, între rezilierea cu Eugen Trică și numirea lui Octavian Benga.

Formația din Târgu Jiu nu a schimbat prea mult la nivelul lotului, iar  Alexandru Ciobanu a recunoscut că de la echipă au plecat, momentan, trei fotbaliști, portarii Bogdan Moga (26 de ani) și Nicușor Grecu (29 de ani), dar și mijlocașul francez Madikaba Doumbia (28 de ani – foto).

Trei jucători au părăsit Viitorul Pandurii 

Cei trei nu au jucat prea mult în prima parte a Ligii a 2-a. Moga a prins patru meciuri, Doumbia a jucat de trei ori, iar Grecu nu a prins nici măcar o etapă.

Lotul nu a suferit mari modificări. La portari, Moga a plecat, Grecu știu că a plecat, dar în rest, din rândul celorlalți jucători, doar Doumbia este cel care a mai plecat.

Este aceeași echipă pe care am avut-o și în prima parte a campionatului și încercăm să mai aducem doi-trei jucători, mă refer la cei care pot aduce un plus pentru a doua parte a campionatului. Pun mare preț pe unitatea grupului și pe forța grupului”, a spus Alexandru Ciobanu la Sport Total FM.

Viitorul Pandurii pleacă în Antalya 

Chiar dacă Viitorul Pandurii se concentrează în a doua parte a campionatului pe menținerea în Liga 2, asta au a împiedicat-o să programeze un cantonament în afara României, în Turcia, Antalya.

Duminică, 30 ianuarie, gorjenii vor pleca din țară.

Săptămâna următoare ne vom desfășura pregătirea tot în localitate, la Târgu Jiu. Miercuri (n.r. – 26 ianuarie) vom juca un amical cu Cetate Deva, la ei, pe teren sintetic, urmând ca duminică (n.r. – 30 ianuarie) să plecăm în cantonament în Antalya”, a mai spus Ciobanu.

Viitorul Pandurii, în a doua parte a ierarhiei Ligii 2

Viitorul Pandurii este abia pe locul 15 în clasamentul Ligii a 2-a, cu 20 de puncte după 16 etape. Planurile clubului se îndreaptă către sezonul următor, pentru că în a doua parte a întrecerii se dorește conturarea unei formații promițătoare pentru stagiunea 2021-2022, strategie decisă în mandatul lui Octavian Benga.

În sezonul regular, Viitorul Pandurii mai are trei meciuri: cu Ripensia, pe teren propriu, cu Unirea Dej, în deplasare, și cu CS Comunal Șelimbăr, pe teren propriu.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-viitorul-pandurii-si-antrenorul-eugen-trica-n-au-ajuns-la-un-acord-in-privinta-contractului-eu-cred-ca-a-cazut-varianta-le-urez-bafta-19216970

https://liga2.prosport.ro/seria-1/asa-au-decurs-ultimele-antrenamente-ale-lui-octavian-benga-la-viitorul-pandurii-a-coordonat-un-lot-de-15-jucatori-dintre-care-cinci-portari-pe-cine-intentioneaza-gorjenii-sa-numeasca-nou-p-19216190

https://liga2.prosport.ro/seria-1/roberto-bodea-a-semnat-de-doua-ori-degeaba-cu-viitorul-pandurii-e-poate-ceva-unic-in-fotbal-cum-si-a-luat-teapa-portarul-de-la-nicolae-sarcina-19215593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-a-facut-prima-achizitie-gorjenii-au-transferat-un-fotbalist-din-liga-3-19215259

Andrei PASCU 23 Jan. 2022, 12:56 Liga 2
Pe aceeași temă