Viitorul Pandurii a publicat data reunirii, în aceeași zi în care a rămas fără antrenor. Gorjenii vor intra în cantonament și vor disputa câteva meciuri de verificare

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 11 Jul. 2020, 15:45 Actualizat: 11 Jul. 2020, 15:47 Liga 2
Viitorul Pandurii a publicat data reunirii, în aceeași zi în care a rămas fără antrenor. Gorjenii vor intra în cantonament și vor disputa câteva meciuri de verificare

Viitorul Pandurii Târgu Jiu a anunțat data la care se reunește oficial, pentru începerea antrenamentelor. Gorjenii au în plan ca pe 15 iulie să efectueze primele teste pentru depistarea coronavirusului, în rândul jucătorilor cât și a staffului tehnic, urmând ca ulterior să intre într-un cantonament centralizat, așa cum prevede protocolul medical, pentru ca antrenamentele să se efectueze cu toți fotbaliștii. Data reunirii lotului era programată inițial la începutul lunii, pe 5, dar a fost amânată.

Viitorul Pandurii va disputa meciuri amicale 

Mai apoi, după intrarea în cantonament, vor avea loc și câteva meciuri de verificare. Viitorul Pandurii își va testa lotul în partide amicale, dar adversarii nu au fost anunțati în comunicatul emis vineri, pe pagina de Facebook a clubului.

După o vacanță mai lungă decât în sezoanele trecute având ca motiv principal pandemia de covid-19, lotul echipei noastre se va reuni în data de 15.07.2020. După triajul epidemiologic și testarea anti covid-19 aceștia vor intra în cantonament centralizat, urmând ca in perioada următoare sa desfășoare și câteva jocuri de pregătire”, precizează echipa din Târgu Jiu.

Viitorul Pandurii a rămas fără antrenor. Contractul cu Cristian Lupuț nu va fi prelungit 

Tot vineri, când au fost date publicității informații cu privire la reunire, s-a aflat și despre plecarea antrenorului Cristian Lupuț. Surse din cadrul clubului au precizat pentru Liga2.ro că în acest moment conducerea se află în căutarea unui nou ”principal”. Contractul cu Lupuț nu a mai fost prelungit din cauza unor aspecte legate de anumite puncte din înțelegere.

Nu s-a mai prelungit contractul cu domnul Lupuț. Bugetul a avut de suferit din cauza pandemiei și a fost regândită strategia clubului. A fost oferit un anumit contract, dar nu am ajuns la un acord. Fusese stabilit un acord între club și antrenor, verbal, cu anumite chestiuni, urmând să se semneze și contractul, dar în cele din urmă s-a ajuns la concluzia că nu se mai poate prelungi pentru că prevederile inițiale s-au schimbat.

Au fost anumite probleme care au intervenit. Nu mai intră în discuții alte negocieri. Acum se are în vedere căutarea și numirea unui nou antrenor”, au declarat surse din cadrul clubului Viitorul Pandurii pentru Liga2.ro.

Foto: Viitorul Pandurii Târgu Jiu Official 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 11 Jul. 2020, 15:45 Actualizat: 11 Jul. 2020, 15:47 Liga 2
Pe aceeași temă