Călin Cojocaru, nemulțumit de arbitraj, deși Viitorul Pandurii a scos un punct, din penalty, în prelungirile partidei cu Concordia: ”Am jucat împotriva a 12-13 jucători!”

Mircea OGLINDOIU 07 Oct. 2023, 18:57 Liga 2
Călin Cojocaru, nemulțumit de arbitraj, deși Viitorul Pandurii a scos un punct, din penalty, în prelungirile partidei cu Concordia: ”Am jucat împotriva a 12-13 jucători!”

Viitorul Pandurii a bifat, în etapa a 9-a din Liga 2, a șasea remiză a sezonului. Pe stadionul Muncipal ”Constantina Diţă” din Târgu Jiu, echipa antrenată de Călin Cojocaru a încheiat, sâmbătă, la egalitate partida cu Concordia Chiajna, scor 2-2.

Viitorul Pandurii, remiză pe teren propriu cu Concordia Chiajna

Gorjenii au modificat primii tabela, prin camerunezul Aziz Njifakue, care s-a distrat cu defensiva oaspeților și a înscris cu un șut imparabil, în minutul 34. Concordia a egalat, în minutul 42, din penalty, transformat de Adrian Bălan, atacant care tot el fusese faultat în careu, de Jozic.

Ilfovenii au preluat conducerea în minutul 82, când nou-intratul Ghimfuș a centrat pentru Rares Lazăr, iar acesta l-a executat pe portarul Robert Geantă din 5 metri. Deznodământul partidei s-a scris în prelungiri: Gîrbiță a fost faultat în careu, Denis Brînzan a ratat penalty-ul rezultat, dar balonul respins în față de Oncescu a ajuns la Arian Mrsulja, care a reluat în plasă și a egalat.

Călin Cojocaru, foc și pară pe arbitrajul lui Horia Mladinovici

Deși echipa sa a scos un punct în prelungiri, din penalty, antrenorul de la Viitorul Pandurii n-a fost mulțumit de rezultat și a atacat arbitrajul lui Horia Mladinovici, central bucureștean din lotul de primă ligă, probabil pedepsit în această rundă de a fost trimis în Liga 2, fiindcă ultima dată când a antrenat în eșalonul secund a fost în luna mai a anului 2022, tot un joc al Concordiei, 1-0 cu ”U” Cluj!

”Rezultatul poate e bun pentru adversari. Chiar dacă posesia în prima repriză cred că fost de partea lor, noi am prestat un joc bun, am luptat, i-am așteptat pe contre, am și marcat prin Aziz, iar apoi am luat un gol dintr-un penalty inexistent. Zero contact. Nici nu știu dacă a fost în careu! Nici adversarii nu se așteptau să se dea 11 metri. La fiecare meci suntem dezavantajati: 11 metri la Hunedoara, 11 metri la Slobozia. Cred că e prea mult meci de meci. Văd că toate echipele se plâng! Pai noi ce să mai zicem? Ne deranjează aroganța cu care suntem arbitrați. Consider că dacă nu jucam azi împotriva a 12-13 jucători, câștigam. Adevărat că am egalat pe final din 11 metri, care a fost penalty indiscutabil”, a ”tunat” Cojocaru.

Viitorul Pandurii a ajuns la șase partide consecutive fără înfrângere, dintre care patru s-au încheiat la egalitate. ”Am mare încredere în băieți. Consider că de la meci la meci am fost mai buni și cred că meritam mai mult, la modul în care am jucat și luptat pe teren”, este de părere Cojocaru.

Viitorul Pandurii, la egalitate cu Concordia și Steaua

Viitorul Pandurii se află pe poziția a 11-a în Liga 2 după 9 etape, cu 12 puncte, la fel ca Concordia și Steaua, clasate mai bine datorită golaverajului.

În runda următoare, peste două săptămâni, trupa lui Călin Cojocaru joacă tot acasă, cu CS Mioveni (locul 4, 16 puncte).

Foto: Radio Accent

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-dezastru-in-vestiar-dupa-partida-cu-viitorul-pandurii-19288053

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-esec-contra-cs-mioveni-1-2-in-etapa-9-de-liga-2-19288042

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-castigat-cu-csm-resita-si-avanseaza-spre-podiumul-ligii-2-19288023

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-victorie-cu-csm-slatina-2-1-in-etapa-9-de-liga-2-19288027

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-esec-si-cu-gloria-buzau-1-2-in-etapa-a-9-a-de-liga-2-19288021

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-castigat-in-extremis-la-dej-19288003

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-a-avut-2-0-dar-a-fost-egalata-de-alexandria-pe-final-19287995

Mircea OGLINDOIU 07 Oct. 2023, 18:57 Liga 2
Pe aceeași temă