Dezastru lăsat de o favorită la promovarea din Liga 2, după un rezultat la care nu se aștepta. FOTO | Cum arăta vestiarul: sticle, ambalaje și chiar o seringă

Andrei PASCU, Loredana JUGLEA 07 Oct. 2023, 18:04 Liga 2

Concordia Chiajna a lăsat dezastru în vestiar după partida cu Viitorul Pandurii, din etapa a 9-a de Liga 2, terminată la egalitate, scor 2-2. Se laudă că are condiții de pregătire de prima ligă, dar când vine vorba de educație arată că e o echipă care mai are nevoie să meargă la școală!

Poate și frustrați că nu au învins o formație pe care o considerau probabil victimă sigură, elevii lui Erik Lincar au lăsat vestiarul stadionului din Târgu Jiu în condiții care aduc aminte de grătarele întinse de 1 mai în fiecare an, când manelele duduie în boxe.

Concordia Chiajna, dezastru în vestiar după partida cu Viitorul Pandurii!

Așa s-au comportat jucătorii Concordiei Chiajna, dar și stafful condus de Erik Lincar. Mai mare rușinea dacă ne gândim că în lotul ilfovenilor sunt fotbaliști care privesc de sus când vine vorba de carierele lor și au și o vârstă care i-ar ”recomanda” drept părinți pentru anumiți tineri ai vestiarului (că tot se laudă conducerea cu lucrurile învățate de puști de la cei mai în vârstă). Oare așa procedau liderii vestiarului în aventurile din afara României? Greu de crezut!

Și cei cu maturitate îi ajută pe cei tineri”, spunea președintele Cristian Tănase după partida cu CSM Slatina. Îi ajută ei cumva, dar nu siguranță nu și la capitolul civilizație.

Sticle cu apă, hârtii, ambalaje, vată și chiar seringi au lăsat în urma lor cei de la Concordia Chiajna, care arată că numai o echipă care vrea promovarea în SuperLiga României nu este. Să nu uităm că zilele trecute a devenit publică și situația hilară dintre conducere și Adrian Popa, mai ceva ca în schițele lui I.L. Caragiale.

Formația din Chiajna le-a dat de furcă serios oamenilor care se ocupă de curățenie pe stadionul din Târgu Jiu, arătând că nivelul minim de civilizație e departe în lotul condus de Erik Lincar.

Imaginea japonezilor e departe 

Departe de civilizație, departe de imaginea Japoniei de la Cupa Mondială din 2022, națională care a lăsat ”lună” vestiarul în urma unei victorii cu Germania, a suporterilor săi, care au făcut curat în tribune după jocuri. Poate că civilizația se raportează și la rezultat, iar Concordia Chiajna a ajuns la a treia remiză a sezonului de Liga 2 în urma jocului de la Târgu Jiu și e abia la mijlocul clasamentului.

Viitorul Pandurii – Concordia Chiajna, 2-2

În privința meciului în sine dintre Viitorul Pandurii și Concordia Chiajna, oaspeții nu au câștigat chiar dacă au avut pe teren cei mai buni jucători, Tamaș, Ispas, Torje, Moise sau Bălan. Gorjeni au deschis scorul în minutul 10, prin Aziz Njifakue, camerunez sunat de Samuel Eto’o după transferul la gorjeni, dar la cabine s-a intrat cu rezultat de egalitate, după reușita lui Adrian Bălan din minutul 42, de la 11 metri.

Concordia Chiajna părea că și-a reglat jocul în partea secundă, iar Rareș Lazăr a făcut 2-1 în minutul 81. Numai că, în minutul 90+2, Arian Mrsulja a egalat, 2-2, și a stabilit scorul final.

Concordia e abia pe locul 9 în Liga 2 după nouă etape, cu 12 puncte, mult sub așteptări, în timp ce Viitorul Pandurii se află pe poziția a 11-a, cu 12 puncte.

  • Viitorul Pandurii: Rob. Geantă – Jozic, Mrsulja (Core 90+4′), Dav. Savu, Godja – Andreaș (Ed. Croitoru 75′), Brînzan (cpt.), Acolatse (Dr. Popa 84′), Tiihonen, Gîrbiță (Moisie 90+4′) – Njifakue
    Rezerve: Lupescu – Nic. Geană, Pîrcălabu, Buțurcă, Vulpe
    Antrenor: Călin Cojocaru
  • Concordia Chiajna: Oncescu – Corbu (Stănică 75′), Gab. Tamaș (cpt.), D. Ispas, Dumbravă – R. Lazăr – Torje (Codrea 46′), Tucaliuc (Al. D. Pop 90+4′), R. Moise (Al. Dulca 77′), Burcea (Ghimfuș 77′) – Ad. Bălan
    Rezerve neutilizate: Ciontoș – Gerson, Iordan, Cocoș
    Antrenor: Erik Lincar

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-esec-contra-cs-mioveni-1-2-in-etapa-9-de-liga-2-19288042

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-a-castigat-cu-csm-resita-si-avanseaza-spre-podiumul-ligii-2-19288023

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-victorie-cu-csm-slatina-2-1-in-etapa-9-de-liga-2-19288027

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-esec-si-cu-gloria-buzau-1-2-in-etapa-a-9-a-de-liga-2-19288021

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tonto-gol-in-stil-banel-nicolita-la-ghiroda-19288010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-9-liga-2-19287899

Andrei PASCU, Loredana JUGLEA 07 Oct. 2023, 18:04 Liga 2
Pe aceeași temă