Viitorul are planuri mari în Liga I: „În următorii doi-trei ani să ne luptăm chiar pentru titlul”

06 Jun. 2012, 21:50 Liga 2
Viitorul are planuri mari în Liga I:**

Lăudat de francezi pentru proiectul său, care ține în viață un fotbal muribund, Hagi are planuri mari cu Viitorul, la doar trei ani de la înființarea echipei: „În trei ani vrem să ne batem la campionat”, spune președintele clubului constănțean.

Președintele clubului Viitorul Constanța și al Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, Paul Peniu a declarat miercuri că gruparea dobrogeană își propune în sezonul viitor o clasare între primele zece echipe ale Ligii I, urmând ca în maximum trei ani să lupte pentru titlu.

„Acesta este țelul nostru, de a duce fotbalul constănțean cât se poate de sus. Ne dorim să trecem cu bine peste primul sezon în Liga I, iar apoi, în următorii doi-trei ani, cu jucătorii care vor veni din spate, din cadrul Academiei Hagi, unde avem foarte mulți internaționali, să ne luptăm chiar și pentru titlul de campioană. Va fi momentul în care jucători precum Cârstocea, Benzar, care au fost internaționali la toate grupele de juniori, Puțanu, Iancu, Țîru, Buzbuchi, Gavra, Nikolov și alții, toți internaționali de juniori, vor ajunge la o maturitate care să ne permită să intrăm în lupta cu marile forțe ale campionatului”, a spus Peniu.

Viitorul Constanța, club înființat în urmă cu trei ani, a reușit la finalul acestui sezon să promoveze în Liga I.

Sursa: Mediafax

06 Jun. 2012, 21:50 Liga 2
Pe aceeași temă