VIDEO | „Știu patru oameni care mâine ar fi dispuși să ia Rapidul” . Condiția pusă de investitori pentru a prelua echipa giuleșteană

Marius ANGHEL 23 May. 2016, 17:07 Liga 2

Rapid a promovat în prima ligă din punct de vedere sportiv, dar giuleștenii au emoții din punct de vedere administriv. Clubul poate primi o sancțiune de șase puncte după ce au pierdut la FIFA procesul cu britanicul Rhema Obed, dar, până la urmă, au ajuns la o înțelegere cu fotbalistul care nu jucase niciun minut în Giulești. Totuși, pactul a fost pus la punct după ce FIFA a somat FRF să scadă giuleștenilor șase puncte, iar Florin Preunea, membru al Comitetului Executiv, susține că sunt șanse mici ca forul internațional să dea înapoi.

Dănuț Lupu, fost jucător la Rapid, le dă speranțe giuleștenilor și spune că există cel puțin patru oameni de afaceri dispuși să investească la club și să scape astfel echipa de toate problemele. Condiția pusă de investitorii cu ștate vechi în fotbalul românesc este ca Valerii Moraru să le ofere echipa fără nicio datorie.

„Știu patru oameni care mâine ar fi dispuși să ia Rapidul. Dar vor să-l ia fără nicio datorie. Sunt investitori vechi, oameni care au mai investit în fotbal”, a declarat Dănuț Lupu la ProSport LIVE.

 


ProSport LIVE este un format unic în peisajul media autohton, iar cititorii ProSport vor putea să contribuie în timp real la realizarea emisiunii.

Nu rata ProSport LIVE, de luni până vineri, de la 10:00, pe www.prosport.ro

Marius ANGHEL 23 May. 2016, 17:07 Liga 2
Pe aceeași temă