VIDEO | SCM Gloria Buzău l-a cooptat în stafful tehnic pe preparatorul turc Yuksel Yeşilova, cel care l-a numit ”hoț” pe Gică Hagi. Ilie Stan are în lot un nou fundaș

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2021, 10:45 Liga 2

SCM Gloria Buzău organizează în aceste zile cantonamentul la Sărata Monteoru, unde a ajuns cu o zi întârziere după ce conducerea luase decizia desființării și retragerii clubului din Liga 2, iar apoi s-a răzgândit.

În stațiunea din județul Buzău, echipa antrenată de Ilie Stan continuă antrenamentele pentru reluarea campionatului Ligii 2.

SCM Gloria Buzău nu a revenit asupra deciziei de retragere din Liga 2, dar a început și continuă cantonamentul 

Jucătorii buzoienilor se pregătesc atât în sala de forță, cât și pe terenul de antrenament, fără să fie comunicat, în mod oficial, până acum ceva cu privire la viitorul echipei.

Deși au trecut trei zile de când s-a plecat în cantonament, clubul nu a revenit cu precizări în privința faptui că oamenii din conducere su răzgândit și echipa nu se mai retrage de campionat, în continuare pe site-ul clubului existând un comunicat care anunță și acum abandonul, în fapt, o minciună, după cum a recunoscut chiar președintele Cristian Ceaușel.

În schimb, antrenorul Ilie Stan a anunțat că echipa își va continua activitatea și că Primăria Buzău va plăti toate cheltuielile până la finalul lunii ianuarie. În același timp, se caută un investitor privat, potrivit ”principalului”.

”Important pentru noi este că am primit undă verde să ne continuăm activitatea. Dacă ne-au dat voie, înseamnă că sunt discuții cu investitori. Noi avem promisiuni că până la 31 ianuarie va plăti primăria. Primăria va susține cheltuielile până la 31 ianuarie. Între timp, se încearcă găsirea unui investitor. Și domnul primar are dreptate.

Se vrea performanță, nu poți să stai așa tot timpul, în Liga a 2-a. Noi ne continuăm activitatea, antrenamentele, pregătirea. La 17:30 plecăm la Monteoru să continuăm programul stabilit. Suntem un grup puternic, unit, de 1 an și jumătate lucrez la această echipă și sper ca rezultatele să se vadă în următoarele meciuri”, spunea Ilie Stan în momentul plecării în cantonament.

SCM Gloria Buzău l-a adus pe Yuksel Yeşilova, prins în mai multe scandaluri în România 

SCM Gloria Buzău nu a adus la cunoștință până acum nici lotul de jucători pe care l-a deplasat la Sărata Monteoru. Ca și la reunire, nici la plecarea în cantonament nu s-a precizat nimic în această direcție, a fotbaliștilor pe care Ilie Stan îi are la dispoziție.

Ca noutate, lotul Buzăului se pregătește sub îndrumarea unui nou preparator fizic, Yuksel Yeşilova, cu multă experiență în fotbalul românesc, chiar în Liga 1, la echipe importante precum FCSB, ”U” Cluj, Sportul Studențesc, Astra, FC Brașov, Poli Timișoara, Rapid sau Petrolul. Turcul de 52 de ani a fost însă și protagonistul mai multor episoade neplăcute în România.

Pe la mai multe cluburi la care a activat a fost acuzat de anumite lucruri, dar cel mai cunoscut scandal este cel din septembrie 2018, când a intrat în conflict cu Gică Hagi. La acel moment la Astra, Yuksel Yeșilova a răbufnit la adresa ”Regelui” pe care l-a numit ”hoț”, nemulțumit fiind de faptul că Viitorul Constanța a câștigat partida pe final, într-un mod care l-a deranjat.

Dragoș Huiban a semnat cu Steaua, dar SCM Gloria Buzău l-a luat în cantonament pe fundașul Cristian Poștoarcă 

SCM Gloria Buzău a rămas fără un jucător. Atacantul Dragoș Huiban, care la finalul lunii va împlini 31 de ani, a ales să plece de la echipă și să coboare o divizie. A semnat cu Steaua, unde speră să aibă o parte sezon mai bună decât la Buzău. La SCM Gloria a evoluat în doar nouă meciuri până la pauza de iarnă, fără să înscrie.

La antrenamentele Buzăului este prezent și un nou jucător a cărui situație e incertă și care, probabil, a fost luat în lot de Ilie Stan în probe. Este vorba de fundașul Cristian Poștoarcă (21 de ani), care a renunțat la fotbal în ultimele luni. El a mai activat în Liga 2 la Sportul Snagov, iar ultima dată a fost sub contract cu echipa de Liga 3 Dacia Unirea Brăila.

Video: Gloria Buzău Fotbal

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-scm-gloria-buzau-si-a-anuntat-retragerea-din-liga-2-am-informat-federatia-romana-de-fotbal-comunicatul-clubului-in-care-se-explica-decizia-desfiintarii-echipei-de-fotbal-19165365

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-scm-gloria-buzau-a-revenit-asupra-deciziei-de-retragere-din-liga-2-la-o-zi-dupa-anuntul-facut-inclusiv-catre-frf-echipa-lui-ilie-stan-pleaca-in-cantonament-19165496

https://liga2.prosport.ro/seria-1/presedintele-echipei-din-buzau-de-la-nu-plecati-pe-fenta-scm-gloria-se-retrage-din-liga-2-la-mergem-in-cantonament-nu-am-trimis-la-federatie-cererea-de-retragere-din-cam-19165602

https://liga2.prosport.ro/seria-1/scm-gloria-buzau-a-inviat-si-a-plecat-in-cantonament-ilie-stan-nu-o-sa-ne-retrage-din-campionat-domnul-primar-a-dat-unda-verde-19165593

https://liga2.prosport.ro/liga-3/doi-atacanti-din-liga-2-primele-achizitii-ale-stelei-in-2021-dragos-huiban-si-philippe-nsiah-au-fost-prezentati-pe-noul-stadion-din-ghencea-19165916

Răzvan STÎNGĂ 22 Jan. 2021, 10:45 Liga 2
Pe aceeași temă