VIDEO | Pe șantierul ”Francisc Neuman”! Cum decurg și se prezintă lucrările la noul stadion al echipei UTA

27 Apr. 2020, 19:55 Liga 2
VIDEO | Pe șantierul ”Francisc Neuman”! Cum decurg și se prezintă lucrările la noul stadion al echipei UTA

Nu doar la București se muncește de zor la cele trei stadioane care sunt construite în această perioadă, Steaua, Giulești și Arcul de Triumf, în ciuda pandemiei de coronavirus, ci și la Arad, acolo unde arena ”Francisc Neuman” e într-un stadiu avansat al lucrărilor și ar trebui finalizată, după o așteptare de aproape șase ani, în această vară. Televiziunea locală TV Arad a realizat astăzi, 27 aprilie, un material video cu stadiul lucrărilor viitoarei arene a echipei UTA, liderul Ligii 2.

Lucrările la stadionul ”Francisc Neuman” sunt efectuate în acest moment de circa 30 de muncitori, împrăştiaţi prin diferite sectoare ale noii arene din Arad, iar progresul este vizibil, anunță TV Arad.

Tribunele noii ”case” a echipei UTA au fost acoperite în întregime cu scaune, exceptând sectoarele VIP şi masa presei. Ar mai fi și de remediat eroare comisă la scrierea numelui ”UTA” cu scaune, fără litera ”T”.

Cât privește gazonul, acesta va fi recepționat marți de administrația primăriei.

La interiorul stadionului, muncitorii se ocupă de instalaţii electrice, suduri, tencuieli, gletuiri, dar şi alte finisaje. La partea exterioară s-a început treaba la faţadă, iar la bucata dinspre complexul rezindenţial se toarnă în aceste zile beton pentru gardul care va împrejmui parcarea, iar o parte importantă a fost montată deja.

Termenul de finalizare a stadionului ”Francisc Neuman”, cu o capacitate de 11.500 de locuri, ar trebui să fie în vara acestui an, iar UTA speră să-l inaugureze în noul sezon de Liga 1.

LIVE de pe „Francisc Neuman”!

LIVE de pe „Francisc Neuman”! Verificăm împreună stadiul lucrărilor la noul stadion din Arad.https://www.tvarad.ro/news/lucrari-in-ritm-normal-in-plina-pandemie-de-covid-19/2261

Publicată de TV Arad pe Luni, 27 aprilie 2020

27 Apr. 2020, 19:55 Liga 2
Pe aceeași temă