FOTO | Imagini noi de la stadionul Steaua. ”Lucrările evoluează conform planificării. Pe șantier sunt aproximativ 550 de muncitori”

Marius ANGHEL 24 Apr. 2020, 15:18 Diverse

Dintre cele trei noi stadioane care se construiesc în acest moment în București, arena Steaua este în cel mai avansat proces al lucrărilor. Arcul de Triumf îl urmează, în timp ce viitorul stadion unde Rapid își va disputa meciurile, Giulești – ”Valentin Stănescu”, este în întârziere și va fi finalizat abia anul viitorul, după cum a anunțat ieri, 23 aprilie, ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe.

La noua casă a echipei Steaua, liderul Ligii a 4-a București, montatul scaunelor se apropie de final, lucru care se poate observa și pe imaginile publicate astăzi, 24 aprilie, de la vizita pe șantier a lui Cătălin Iapă, secretarul de stat în Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei. În plus, avansează cu rapiditate și lucrările la instalarea sistemelor de degivrare și irigare a gazonului. Totodată, a început și montarea tabelei de deasupra Peluzei Sud.

Iapă a efectuat o vizită de lucru pe șantierul stadionului din Ghencea pentru a verifica stadiul lucrărilor.

”Lucrările evoluează conform planificării și, chiar dacă s-a amânat Campionatul Euro 2020, ritmul de lucru nu s-a relaxat. Pe șantier lucrează aproximativ 550 de muncitori și peste 25 de utilaje. Stadionul Steaua va avea 30.000 de locuri și va costa 65 de milioane de euro”, a anunțat Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei cu ocaziția vizitei lui Cătălin Iapă la șantierul din Ghencea.

Imaginile cu stadiul lucrărilor la stadionul Steaua vorbesc de la sine:

Marius ANGHEL 24 Apr. 2020, 15:18 Diverse
Pe aceeași temă