VIDEO | Jucătorii Universității Cluj, băgați în ședință de suporteri după eșecul cu Unirea Slobozia. Romario Pires e speranța fanilor: ”Ia-i de gât pe toți, ești căpitanul echipei! Ne-ați dat speranțe, hai să mergem până la capăt”

Marius ANGHEL 01 May. 2022, 12:18 Liga 2

La finalul meciului dintre Universitatea Cluj și Unirea Slobozia, desfășurat ieri pe Cluj Arena și încheiat cu victoria surprinzătoare a oaspeților, scor 2-1, în cadrul etapei a 7-a a play-off-ului Ligii 2, pentru jucătorii echipei ardelene a urmat și o discuție dură cu suporterii.

Mulți dintre suporterii care au urmărit meciul din tribune s-au strâns apoi în fața intrării principale de la Cluj Arena, acolo unde i-au așteptat pe jucători pentru a-i certa, dar și a-i încerca să-i motiveze înaintea ultimelor trei jocuri rămase din acest sezon.

Căpitanul Romario Pires a stat în fața ultrașilor și a ascultat nemulțumirile.

Meciul de fotbal dintre echipele Universitatea Cluj si Unirea Slobozia din grupa A, etapa 7, play-off, Liga 2, disputat pe Cluj Arena, sambata, 30 aprilie 2022. FLAVIU BUBOI / MEDIAFAX FOTO

Suporterii Universității Cluj și-au spus nemulțumirile în fața lui Romario Pires, după eșecul cu Unirea Slobozia

Ulterior încheierii meciului și a incidentelor petrecute în zona vestiarelor, între jucătorii și oficialii echipelor Universitatea Cluj, fotbaliștii echipei ardelene au fost ”urecheați” de suporterii strânși în în fața stadionului, acolo de unde nu au lipsit nici jandarmii, care n-au fost nevoiți însă să intervină.

Romario Pires, căpitanul Universității Cluj, a stat în fața suporterilor și a asculta nemulțumirile acestora, transmise cu toată puterea glasului de unul dintre liderii galeriei.

Suporterul care a luat cuvântul în fața mijlocului echipei clujene i-a transmis acestuia să-și ia coechipierii de gât dacă vede că implicarea lor nu este una suficientă. Fanii își pun baza în Romario Pires că va reuși să-și motiveze colegii să dea tot pe teren în ultimele trei meciuri rămase din acest sezon și să obțină promovarea.

”Mergem peste tot, ne părăsim familiile, ne pierdem locurile de muncă. Totul, pentru voi. Omorâți-i aici, acasă! Aici, acasă, nu aveați voie să pierdeți meciul ăsta!

Ia-i de gât pe toți! Îl veți pe ăla că o freacă, ia-l de gât! «Bă, ce faci! Jucăm acasă, suntem U Cluj!»

Ești căpitanul echipei, te văd om capabil, vorbești foarte bine, îi coordonezi foarte bine. Speranțele noastre sunt în tine, tu ești creierul de pe teren. Tu ești omul care motivează. Nu e gata nimic. Ne-ați dat speranțe, hai să mergem până la capăt. Hai să murim până la capăt, frate!

Cică au dat trei roșii (n.r. – cartonașe roșii în urma incidentelor de la vestiare). Nu contează, sunteți echipă. Nu contează trei în minus. Vreau să văd atitudinea pe care o vreau eu în meciul cu Steaua. Nu v-am înjurat, nu v-am amenințat cu nimic. Mergem până la capăt. Am trecut și prin mai greu”, a spus ultrasul.

Ulterior, Pires a fost aplaudat de cele câteva sute de suporteri strânși în fața stadionului și apoi au scandat numele clubului.

”U” Cluj e pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2, pe poziția care duce la barajul de promovare cu Dinamo

”U” Cluj are 54 de puncte și se află pe locul 3 în play-off-ul Ligii 2, poziție care duce la barajul de promovare în Liga 1 cu Dinamo, clasată pe poziția a 8-a în play-out-ul primei ligi.

În fața sa sunt FC Hermannstadt (56 puncte) și Petrolul (57 puncte), ploieștenii nejucând încă în această etapă a 7-a.

”U” Cluj va evolua în etapa următoare în Ghencea, cu Steaua, în data de 4 mai, de la ora 19:00. Ulterior, va mai avea meciuri cu FC Hermannstadt, acasă, în 10 mai, de la ora 19:30, și la Concordia Chiajna, acesta din urmă nefiind încă programat.

CLASAMENTUL play-off-ului Ligii 2 și al golgheterilor

Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures și Mediafax Foto
Video: Știri de Cluj

Marius ANGHEL 01 May. 2022, 12:18 Liga 2
Pe aceeași temă