Momente tensionate pe Cluj Arena după fluierul final al meciului ”U” Cluj – Unirea Slobozia. Jucătorii lui Mihalcea, fugăriți spre vestiar. Puțin a lipsit ca totul să se transforme într-o bătaie generală

Marius ANGHEL 30 Apr. 2022, 17:54 Liga 2

Eșecul suferit de ”U” Cluj pe teren propriu, sâmbătă, scor 1-2 cu Unirea Slobozia, în etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 2, a ridicat tensiunea tuturor de la Universitatea.

Fluierul final al partidei desfășurate pe Cluj Arena a adus noi reproșuri către jucătorii formației ialomițene, cum s-a întâmplat și spre finalul meciului, chiar pe teren, fiindcă au jucat și s-au dat la o parte, așa cum ar fi făcut-o, consideră clujenii, în precedentele meciuri din deplasare din acest play-off, în special cu FC Hermannstadt și Petrolul, adversarele Universității în lupta pentru promovarea directă în Liga 1.

Incidente după fluierul final al meciului ”U” Cluj – Unirea Slobozia 1-2, din play-off-ul Ligii 2

Au fost momente tensionate chiar pe teren și pe margine, după ce arbitrul Viorel Flueran (Craiova) a pus punct jocului prelungit cu șapte minute și în care Unirea a marcat golul victoriei în minutul 90+5, pe un contraatac, prin Sebastian Ivan.

  • Ialomițenii au deschis scorul în minutul 12, printr-o superexecuție a căpitanului Constantin Toma, și au avut o primă repriză excelentă. Clujenii au egalat prin Florian Haită, în minutul 61, și în ultima jumătate de oră au atacat în valuri pentru a înscrie din nou, însă n-au putut trece de un adversar motivat să obțină un rezultat pozitiv, care să-i dea șanse la participarea la al doilea baraj de promovare.

După încheierea meciului, Marius Ciobanu, de la ”U” Cluj, a primit cartonașul galben pentru ieșirea sa nervoasă, iar scandalul s-a mutat rapid de pe teren pe culoarul spre vestiare. Jucătorii Unirii au fugit către vestiarul lor, însă cei ai Universității i-au urmat rapid. Au rezultat îmbrânceli, puțin lipsind ca totul să se transforme într-o bătaie generală.

Nervii clujenilor au cedat din cauza faptului că n-au putut câștiga și trece peste a doua clasată FC Hermannstadt, dar și să egaleze liderul Petrolul. Spiritele s-au calmat însă, cu greu.

Un alt exemplu al frustării jucătorilor Universității a avut loc în minutul 88 al partidei, când Boiciuc și Ispas au cuvinte dure față de adversari, reprogându-le, probabil, că nu se dau la o parte să câștige ei. Arbitrul Vidican n-a dictat nicio sancțiune atunci, însă a fost nevoit să intervină pentru a calma nervii elevilor lui Lincar.

Imaginile cu incidentele de la finalul partidei de pe Cluj Arena au fost transmise de DigiSport în jurnalul de știri de după încheierea meciului.

Jandarmii au flancat autocarul Unirii Slobozia pentru a pleca în siguranță de la Cluj Arena, după meciul câștigat cu ”U” Cluj. Suporterii Universității Cluj s-au grupat și ei în fața intrării în stadion.

Foto: captură DigiSport, Flaviu Buboi (Sport Pictures și Mediafax Foto) și Petronel Tudor

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-unirea-slobozia-se-joaca-de-la-ora-1500-se-poate-schimba-dupa-o-lunga-perioada-liderul-in-liga-2-19229307

Marius ANGHEL 30 Apr. 2022, 17:54 Liga 2
Pe aceeași temă