Mihai Iosif a fost mulțumit de atitudinea jucătorilor Rapidului în meciul pierdut cu Petrolul: ”A fost mai bine. Trebuie să ieșim cu toții din criză, să fim unul pentru altul”

Andrei PASCU 06 Nov. 2020, 23:24 Liga 2

Rapid a ieșit învinsă din ”Primvs Derby”. Petrolul s-a impus pe teren propriu, scor 2-0, dar antrenorul giuleștenilor, Mihai Iosif, nu crede că scorul a fost unul meritat. ”Principalul” consideră că jucătorii lui au făcut un meci bun și că au dominat o perioadă bună din timp formația din Ploiești.

Mihai Iosif: ”La al doilea lor gol a fost sută la sută fault în partea noastră stângă” 

A declarat la finalul partidei că și lipsa șansei a stat în spatele eșecului. Una peste alta, Iosif a fost mulțumit de faptul că, din punctul său de vedere, fotbaliștii au avut atitudine și s-au capacitat la maxim pentru un astfel de derby. La capitolul dăruire nu a avut ce critici să le aducă.

E o supărare, dar cred că a fost o înfrângere total nemeritată, pentru că am controlat meciul în cea mai mare parte. Poate am fost și puțin lipsiți de șansă. Nu știu ce a fost la acea fază, cei îndreptățiți să ne spună dacă a fost offside la golul nostru anulat. Nu știu dacă la primul lor gol nu a fost offside. La al doilea lor gol a fost sută la sută fault în partea noastră stângă. Da, nu mai poate fi schimbat, nu sunt genul care să dea vina pe arbitraj, dar a fost un joc echilibrat, în care micile detalii au făcut diferența.

Astăzi cred că atitudinea băieților a fost mult mai bună. Trebuie să ieșim cu toții din criză, să fim unul pentru altul”, a delclarat Mihai Iosif, citat de DigiSport.

Mihai Iosif: ”Eu sunt bucuros că lucrez la Rapid” 

Mihai Iosif s-a aflat la a doua partidă pe banca Rapidului, după meciul cu CS Mioveni, care s-a soldat tot cu înfrângere pentru echipa din Giulești. Este interimar, până când conducerea va găsi un nou antrenor, iar la finalul confruntării a vorbit și despre acest lucru.

Interimarul este pregătit de orice, spunând că nu are nevoie de garanții că va rămâne la Rapid. A lăsat de înțeles că este pregătit și să continue, dar și să plece, în funcție de ce vor decide conducătorii.

”Mie nu-mi trebuie nici o garanție. Eu sunt bucuros că lucrez la Rapid. Ca orice persoană, când pleacă cineva dintr-un post, până vine următorul, trebuie să fie cineva care să țină locul.

Și dumneavoastră, dacă vă îmbolnăviți acum, trebuiie să fiți înlocuit de cineva. Chiar nu mă deranjează absolut nimic. După Revoluția din 1989, toată lumea este liberă, fiecare e liber să speculeze ce dorește. Sper să găsim cu toții drumul spre victorie, din filmul cu Pele și Ardilles”, a mai declarat Mihai Iosif.

Petrolul a urcat pe locul 4, Rapid e pe 13 

Petrolul a marcat câte un gol pe repriză, pentru victoria din primul ”Primvs Derby” al sezonului. Autorii golurilor au fost Vasile Buhăescu (minutul 7) și Manuel Botic (minutul 90+2). Ploieștenii au urcat până pe locul 4 în urma acestui succes, în timp ce Rapid se clasează pe poziția a 13-a.

  • Petrolul: Kitanov – Alb. Olaru (Andr. Răuță 88′), Meijers, Huja, Țicu – Salifu (Ekollo 78′) – Mih. Constantinescu (Rob. Enache 56′), Nir Lax (Botic 88′), Pol Roige (cpt.), Saim Tudor (Diarra 78′) – Buhăescu
    Rezerve neutilizate: R. Avram – Poelmans, Vl. Bogdan, Beleck
    Antrenor: Viorel Moldovan
  • Rapid: Drăghia – I. Voicu (cpt.), Dandea, R. Crișan (D. Benzar 84′), Finica – Jorza, R. Lazăr (Drăghiceanu 46′), Pănoiu (R. Ilie 46′) – Sefer, Ad. Bălan (Al. Pop 68′), Hlistei
    Rezerve neutilizate: Ciuculescu – Mocioacă, Nastos, R. Costin, Fica
    Antrenor: Mihai Iosif

Foto: Cristian Stavri / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-episod-din-primvs-derby-petrolul-rapid-se-joaca-de-la-ora-1900-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-ambele-echipe-o-duc-rau-in-clasament-19156132

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-jucatorii-si-suporterii-petrolului-au-sarbatorit-impreuna-dupa-victoria-din-derby-ul-cu-rapid-imagini-spectaculoase-la-portile-stadionului-ilie-oana-19156297

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antonio-sefer-in-lacrimi-dupa-esecul-rapidului-cu-petrolul-nu-stiu-ce-se-intampla-cu-noi-nu-stiu-ce-se-intampla-cu-mine-parca-nu-sunt-eu-imi-cer-scuze-19156298

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-salt-spectaculos-in-clasamentul-ligii-2-dupa-victoria-din-derby-ul-cu-rapid-viorel-moldovan-crede-ca-lupii-au-iesit-din-criza-am-reusit-sa-ne-deblocam-dedic-ace-19156270

Andrei PASCU 06 Nov. 2020, 23:24 Liga 2
Pe aceeași temă