VIDEO | Ionuț Voicu a ajuns la capătul răbdării și e pregătit să părăsească Rapid: ”Nu am vreo problemă în a pleca. Conducerea să tragă linie”

Răzvan STÎNGĂ 07 Nov. 2020, 15:30 Liga 2

Rapid a pierdut și meciul cu Petrolul, din etapa a 11-a a Ligii a 2-a, scor 0-2. Căpitanul Ionuț Voicu a ieșit la declarații la final și nu a încercat deloc să scoată echipa în vreun fel în fața fanilor. Fundașul de bandă este sigur că singura soluție, după eșecurile pe linie, este ca în iarnă conducerea să tragă linie și să ia decizii clare.

Ionuț Voicu: ”Ăștia suntem, la iarnă să se tragă linie” 

La Rapid, crede Ionuț Voicu, trebuie să rămână doar cei care merită, iar ceilalți jucători, care nu au demonstrat că pot să ajute clubul, să plece. Din categoria celor care trebuie să părăsească echipa nu s-a exclus nici pe el. A declarat că dacă oamenii care decid soarta clubului consideră că e necesar să plece, așa va face.

Degeaba am avut determinare, dacă scorul e acesta. Am ieșit mereu în fața dumneavoastră, în fața suporerilor. E a treia oară la rând când ies după o înfrângere. Mai mult de atât, la momentul actual nu se poate, trebuie să fim realiști. Știm cât de exigenți sunt suporterii. La iarnă se va trage linie… mai mult de atât nu știu ce să fac. Trebuie să abordăm meciurile viitoare astfel încât să scoatem cât mai mult din ele. Din păcate, am ajuns la Rapid să discutăm despre această situație, dar deocamdată atât putem. Ăștia suntem, la iarnă să se tragă linie și conducerea să decidă ce se va întâmpla în continuare.

Nu vreau să vorbesc prostii, dar astăzi cred că față de meciurile trecute, am avut două, trei ocazii, dar când echipa e într-un astfel de moment, parcă nici șuturile alea nu mai contează. Ei la fiecare fază intrau la noi în careu și au fost periculoși. Asta am pățit și la Craiova și cu Mioveni.

E rușinos că avem trei eșecuri. Astăzi, față de celelalte jocuri, am mai încercat, dar unde suntem e greu. N-am reușit să marcăm din acele două, trei șuturi”, a declarat Ionuș Voicu la Rapid TV.

Ionuț Voicu: ”Am mai spus, nu am vreo problemă în a pleca” 

Ionuț Voicu s-a ferit să mai spună ce se va întâmpla în meciurile următoare. Dacă rundele precedente promitatea că jocul se va schimba în bine, de această dată a ajuns la capătul puterilor și nu a mai lăsat impresia că Rapid poate trece de această perioadă.

Trebuie să intrăm să jucăm. Degeaba intrăm la interviuri și spunem vorbe mari, că intrăm, că îi rupem, că facem, dacă la meci nu ne ies lucrurile. Din păcate, la momentul acesta aici suntem. Îmi pare rău. Eu unul am jucat din Liga 4, am trăit satisfacții extraordinare. Am mai spus, nu am vreo problemă în a pleca, dacă se consideră că nu mai sunt de folos. Din păcate, aici suntem și trebuie să facă o analiză cine e competent”, a declarat căpitanul Rapidului.

Ionuț Voicu: ”Astăzi am jucat cu infiltrații. Am avut ruptură, dar am intrat” 

Voicu a avut un mesaj și pentru fani, care în ultimul timp i-au criticat pe jucători, pentru faptul că nu dau totul pentru Rapid. Și-a cerut scuze, dar a declarat că și el și colegii săi se simt neputincioși și încearcă să treacă peste pasa negativă, dar nu reușesc.

Și noi suferim alături de suporteri. Am văzut foarte multe reacții din partea lor. Nici noi nu mergem la discotecă. Astăzi am jucat cu infiltrații. Am avut ruptură, dar am intrat. M-am sacrificat destul pentru echipă, mă sacrific și în continuare dacă e nevoie, dar trebuie să înțelegem că aici suntem. Trebuie să punem punctul pe i, să ne dăm seama că aici suntem.

Data viitoare poate putem mai mult. Ei sunt obișnuiți cu performanțe, dar în acest moment ăștia suntem. Nu mergem acasă să nu ne intereseze. Suferim și noi foarte mult, chiar dacă foarte mulți dintre ei nu cred. Facem cât de multe sacrificii putem”, a mai declarat Ionuț Voicu.

Rapid, la al treilea eșec consecutiv în Liga 2

Rapid este la al treilea eșec la rând în Liga 2. Pe lângă înfrângerea cu Petrolul de vineri seară, a mai cedat și în confruntările cu U Craiova 1948 SA, 0-5, și cu CS Mioveni, 0-3. Mai mult, în acest interval a fost înregistrată și eliminarea din Cupa României, în fața divizionarei a treia, Progresul Spartac, 2-3 după reprizele adiționale.

Rapid e pe locul 13 în Liga 2, cu 13 puncte. Meciul din etapa a 12-a, cu Farul, este programat duminică, 15 noiembrie, de la ora 14:30.

Foto: Cristian Stavri/ Sport Pictures 

Video: FC Rapid 1923

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mihai-iosif-a-fost-multumit-de-atitudinea-jucatorilor-rapidului-dupa-esecul-cu-petrolul-a-fost-mai-bine-trebuie-sa-iesim-cu-totii-din-criza-sa-fim-unul-pentru-altul-19156322

https://liga2.prosport.ro/seria-1/antonio-sefer-in-lacrimi-dupa-esecul-rapidului-cu-petrolul-nu-stiu-ce-se-intampla-cu-noi-nu-stiu-ce-se-intampla-cu-mine-parca-nu-sunt-eu-imi-cer-scuze-19156298

https://liga2.prosport.ro/seria-1/un-nou-episod-din-primvs-derby-petrolul-rapid-se-joaca-de-la-ora-1900-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-ambele-echipe-o-duc-rau-in-clasament-19156132

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Nov. 2020, 15:30 Liga 2
Pe aceeași temă