”Rezultatul de la Ploiești a fost viciat de greșeli mari la goluri”. Rapid acuză arbitrajul din ”Primvs Derby”. A făcut analiză video și solicită FRF să ia măsuri

Răzvan STÎNGĂ 10 Nov. 2020, 15:19 Liga 2
”Rezultatul de la Ploiești a fost viciat de greșeli mari la goluri”. Rapid acuză arbitrajul din ”Primvs Derby”. A făcut analiză video și solicită FRF să ia măsuri

Rapid acuză arbitrajul din meciul cu Petrolul, de vineri, pierdut cu 0-2. Giuleștenii au publicat abia acum un filmuleț pe pagina de Facebook, în care au făcut o analiză a golurilor ploieștenilor. La prima reușită semnalează un offside, în timp ce la al doilea gol un fault în atac.

Rapid: ”Nu vrem să căutăm scuze, însă vrem să fim arbitrați corect” 

La finalul meciului, la interviuri, jucătorii și interimarul Mihai Iosif nu au acuzat în vreun fel greșeli de arbitraj, ci au considerat că rezultatul a reflectat în totalitate ce s-a întâmplat pe teren. În postarea Rapidului de marți, clubul solicită Federației Române de Fotbal dar și Comisiei Centrale a Arbitrilor ca în partidele următoare să fie arbitrată corect.

”Chiar dacă nu trecem prin cea mai bună perioadă din punct de vedere sportiv, dorim să fim respectați și arbitrați corect.

Rezultatul meciului de la Ploiești a fost viciat de greșeli mari la ambele goluri.

După cum puteți vedea în clip, primul gol a plecat de la un offside clar, nesemnalizat de arbitrul de linie, iar la cea de-a doua reușită ploieștenilor, în faza ce a precedat golul, un jucător al gazdelor îl lovește pe Finica în zona gâtului.

În loc de cartonaș galben și fault în atac, faza continuă și gazdele marchează din nou.

Avem tot respectul pentru Federația Română de Fotbal și pentru Comisia Centrală a Arbitrilor, ne-am comportat mereu respectuos, nu vrem să căutăm scuze, însă vrem să fim arbitrați corect”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook FC Rapid 1923.

Eșecul cu Petrolul a fost al treilea la rând pentru Rapid în Liga 2

Rapid a înregistrat al treilea eșec la rând în Liga 2, după 0-2 cu Petrolul, în etapa a 11-a. Pe lângă înfrângerea cu ploieștenii de vineri seară, a mai cedat și în confruntările cu U Craiova 1948 SA, 0-5, și cu CS Mioveni, 0-3. Mai mult, în acest interval a fost înregistrată și eliminarea din Cupa României, în fața divizionarei a treia, Progresul Spartac, 2-3 după reprizele adiționale.

Rapid e pe locul 13 în Liga 2, cu 13 puncte. Meciul din etapa a 12-a, cu Farul, este programat duminică, 15 noiembrie, de la ora 14:30.

Foto: Cristian Stavri / Sport Pictures
Video: FC Rapid 1923 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 10 Nov. 2020, 15:19 Liga 2
Pe aceeași temă