VIDEO | Fotbaliștii și fanii echipei ”U” Cluj, pentru prima dată împreună pe Cluj Arena după mult timp. Surpriza făcută de suporteri, înaintea meciului cu ASU Poli

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2020, 19:13 Liga 2
VIDEO | Fotbaliștii și fanii echipei ”U” Cluj, pentru prima dată împreună pe Cluj Arena după mult timp. Surpriza făcută de suporteri, înaintea meciului cu ASU Poli

Fotbaliștii Universității Cluj au avut parte de o surpriză înaintea partidei de luni, cu ASU Politehnica. Zeci de fani au fost prezenți la ultimul antrenament organizat de Adrian Falub, pe stadionul Cluj Arena, și i-au încurajat pe jucători înaintea confruntării din Ardeal, cu timișorenii. Au cântat și l-au urat succes în etapa a doua, în care speră să ia din nou cele trei puncte.

În prima rundă, ”U” Cluj a câștigat meciul din deplasare cu Aerostar Bacău, cu 1-0.

Astăzi, la ultimul antrenament înaintea meciului cu ASU Politehnica Timișoara, am avut parte de o surpriză.

Alături de noi au fost suporterii Universității, care ne-au încurajat cu aplauze și cântece.

Ne-a fost dor de voi!

Haide U”, precizează FC Universitatea Cluj.

”U” Cluj face primele demersuri pentru emiterea abonamentelor 

Universitatea Cluj se pregătește pentru momentul în care fanii vor putea lua parte la meciurile de pe teren propriu. De vineri, 4 septembrie, o campanie adresată fanilor care doresc să ia parte la meciurile de pe Cluj Arena, în momentul în care se va perminte accesul spectatorilor pe stadioane. În primă fază, anunțul se adresează celor care au avut abonamente și sezonul trecut și vor să îl posede în continuare, pentru campionatul care abia a început.

În primă fază, suporterii vor primi un voucher pe care îl pot activa când li se va permite accesul pe stadioane. Apoi, vor achita suma rămasă până la plata integrală a abonamentelor, în funcție de numărul meciurilor rămase de disputat până la terminarea sezonului.

Gabriel Tamaș riscă și va fi pe teren în ”U” Cluj – ASU Politehnica 

Gabriel Tamaș este nevoit să se opereze după accidentarea suferită în meciul Universității Cluj cu Aerostar Bacău. Fundașul central s-a ales cu ruptură de menisc și va intra în sala de operații marți, 8 septembrie. Tamaș a luat decizia să nu sufere intervenția chirurgicală mai devreme, pentru a fi pe teren în partida ardelenilor din etapa a doua, cu ASU Politehnica, de luni.

Gabriel Tamaș va fi, ulterior, indisponibil aproximativ trei săptămâni, pentru că meniscul va fi scos. Dacă ar fi suportat o operație de lipire, ar fi absentat mult mai mult, până la patru luni.

Foto: FC Universitatea Cluj 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 06 Sep. 2020, 19:13 Liga 2
Pe aceeași temă