”U” Cluj face primele demersuri pentru eliberarea abonamentelor. Ardelenii au lansat programul ”Locul tău în stadion”

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 04 Sep. 2020, 13:34 Actualizat: 04 Sep. 2020, 13:06 Liga 2
”U” Cluj face primele demersuri pentru eliberarea abonamentelor. Ardelenii au lansat programul ”Locul tău în stadion”

Universitatea Cluj începe de vineri, 4 septembrie, o campanie adresată fanilor care doresc să ia parte la meciurile de pe Cluj Arena, în momentul în care se va perminte accesul spectatorilor pe stadioane. În primă fază, anunțul se adresează celor care au avut abonamente și sezonul trecut și vor să îl posede în continuare, pentru campionatul care abia a început.

”U” Cluj: ”Vom oferi abonaților din sezonul trecut posibilitatea de a-și rezerva un abonament și de a păstra locurile” 

În primă fază, suporterii vor primi un voucher pe care îl pot activa când li se va permite accesul pe stadioane. Apoi, vor achita suma rămasă până la plata integrală a abonamentelor, în funcție de numărul meciurilor rămase de disputat până la terminarea sezonului.

Clubul nostru lansează vineri, 4 septembrie, ediţia 2020 a campaniei «Locul tău în stadion», dedicată în prima fază exclusiv abonaţilor din sezonul 2019/2020 care doresc să îşi păstreze locul pe Cluj Arena şi, ulterior, tuturor celor care vor să fie alături de «studenţi» din momentul în care fanii vor putea reveni pe stadion.

Având în vedere condițiile speciale în care începe acest sezon, fără spectatori în tribune, FC Universitatea Cluj va emite iniţial un voucher în valoare de 50 de lei care permite suporterilor să îşi rezerve un abonament şi un loc în stadion în noul sezon.

În momentul în care accesul spectatorilor va fi permis, posesorii voucherelor vor putea achita – dacă va fi cazul – diferenţa până la valoarea abonamentului, care va fi calculată ținând cont de numărul de meciuri rămase de disputat pe teren propriu din sezon.

Așadar, până la o decizie a autorităților care să permită disputarea partidelor cu spectatori, vom oferi, într-o primă fază, abonaților din sezonul trecut posibilitatea de a-și rezerva un abonament şi de a-şi păstra locul pe stadion. În faza a doua a campaniei, toţi suporterii vor putea achiziţiona voucherele care să le permită, ulterior, să intre în posesia abonamentelor.

ABONAŢII DIN SEZONUL TRECUT AU PRIORITATE

Astfel, cei mai fideli dintre suporterii FC Universitatea Cluj au, între 4 și 18 septembrie 2020, prioritate la reînnoirea abonamentului pentru nou sezon. După expirarea perioadei dedicate exclusiv abonaţilor din sezonul precedent care doresc să îşi păstreze locurile în stadion, toate locurile care nu au fost reînnoite se vacantează şi vor fi disponibile la vânzarea generală.

Suporterii care şi-au achiziţionat sezonul trecut abonament online vor primi începând din 4 septembrie, pe mailul furnizat atunci, un link prin intermediul căruia vor putea urma procedura de rezervare a locului şi de achiziţionare a voucherului care costă 50 de lei.

Link-ul este valabil doar până în data de 18 septembrie. Suporterii care şi-au achiziţionat sezonul trecut abonament la standul din Iulius Mall sau la magazinul de la Cluj Arena sunt aşteptaţi, tot din 4 septembrie, să se prezinte într-una din cele două locaţii pentru a-şi rezerva locul şi a achiziţiona voucherul care costă 50 de lei, având asupra lor buletinul.

În cazul în care există situații speciale (abonatul nu se află în localitate, este în imposibilitatea de a-și reînnoi abonamentul etc.), acesta poate să trimită un mail pe adresa [email protected], în care să specifice numele și locul în stadion, iar acesta va fi blocat până când abonatul va putea ajunge la una dintre locațiile unde se emit abonamente, pentru a-şi păstra locul în stadion.

Începând cu 19 septembrie 2020, vouchere de abonamente vor fi disponibile la vânzarea generală, pe site-ul oficial FC Universitatea Cluj sau pe site-ul partenerului nostru de ticketing, bilete.ro.

Persoanele cu dizabilităţi beneficiază de abonamente gratuite. Pentru a intra în posesia voucherului, trimiteţi un mail la [email protected]

Copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit la Tribuna 2, la partidele cu spectatori din acest sezon, doar însoţiţi de un adult.

Pentru emiterea unui voucher de abonament cu preţ zero pentru copii, adultul însoţitor este rugat să solicite acest lucru în momentul în care achiziţionează voucherul propriu. Detali la [email protected]”, precizează FC U Cluj.

”U” Cluj a debutat cu dreptul în noul sezon 

”U” Cluj a câștigat meciul cu Aerostar Bacău, din prima etapă a Ligii 2, la limită, scor 1-0. Omul care a adus victoria și cele trei puncte a fost Dorin Goga, unul dintre veteranii ardelenilor. Presiunea pusă în partea a doua s-a văzut. Negrean l-a angajat pe Miguel în careul advers în minutul 60, acesta a întors cu capul pentru Goga, care a driblat doi adversari și l-a executat pe portarul băcăuanilor.

Universitatea Cluj le întâlnește în următoarele patru etape pe ASU Poli Timișoara (acasă), SCM Gloria Buzău (deplasare), Unirea Slobozia (acasă) și Metaloglobus (deplasare).

  • Programul complet al Ligii 2, sezonul 2020/2021, e disponibil AICI.

 

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 04 Sep. 2020, 13:34 Actualizat: 04 Sep. 2020, 13:06 Liga 2
Pe aceeași temă