Adrian Zaluschi s-a despărțit de Dunărea Călărași. Mijlocașul a cerut rezilierea contractului și spune ce crede despre situația delicată prin care trece clubul

Autor: Anda DELIU Publicat: 22 Dec. 2020, 14:51 Liga 2
Adrian Zaluschi s-a despărțit de Dunărea Călărași. Mijlocașul a cerut rezilierea contractului și spune ce crede despre situația delicată prin care trece clubul

Încep despărțirile și la Dunărea Călărași, după zbuciumatul sezon de toamnă, în care probleme financiare s-au ”concretizat” chiar și în memorii, inclusiv al antrenorului Cristian Pustai. Adrian Zaluschi (31 de ani) a plecat de la trupa din Bărăgan, după ce și-a reziliat de comun acord contractul cu formația galben-albastră.

Adrian Zaluschi s-a despărțit de Dunărea Călărași

Adrian Zaluschi a venit la Dunărea în iarna trecută, după ce Ripensia Timișoara nu i-a mai prelungit contractul, care se finaliza, mai neobișnuit, în 31 decembrie 2019. Acum, jucătorul a cerut să plece de la Călărași, unde spune că nu s-a putut acomoda în anul petrecut acolo.

”Nu m-am acomodat la Dunărea, erau ceva probleme financiare, dar eu cred că se vor rezolva. Vreau să mulțumesc conducerii, lui Cristian Zanfir, dar și staffului, Cristian Pustai, Cristian Todea, Mirel Condei, Dorin Roșca, Liviu Rusu, și nu în ultimul rând colegilor. M-au făcut să mă simt ca acasă”, a declarat mijlocașul timișorean pentru Liga2.ro.

Zaluschi își depusese memoriu pentru a-i fi plătite restanțele

Zaluschi a avut și memoriu depus, doar pentru salariile datorate, nu și pentru a deveni liber de contract.

Fotbalistul de 31 de ani a avut o cariera marcată de o accidentare dramatică, la cap. Format de Poli Timișoara, a trecut pe la ACU Arad, Millenium Giarmata, UTA, Ripensia și ACS Poli, unde a fost împrumutat de roș-galbeni jumătate de sezon, când echipa evolua încă în prima ligă.

La Dunărea Călărași, Zaluschi a jucat în acest sezon de Liga 2 265 de minute, în opt partide, dintre care trei le-a început ca titular. A evoluat și în partidele din Cupa României din actuala ediție. În sezonul trecut de Liga 2 a apucat să evolueze în trei meciuri, toate cele disputate de Dunărea înainte de ”înghețarea” campionatului din cauza pandemiei COVID-19.

Foto: Răzvan Păsărică (Sport Pictures) și Dunărea Călărași

Autor: Anda DELIU Publicat: 22 Dec. 2020, 14:51 Liga 2
Pe aceeași temă