VIDEO | Dunărea Călărași a dat start pregătirii în doar nouă jucători care ”au trecut cu brio” testul COVID-19! Surpriza, un nigerian fost în prima ligă din Moldova

Marius ANGHEL 06 Jul. 2020, 19:23 Liga 2
VIDEO | Dunărea Călărași a dat start pregătirii în doar nouă jucători care ”au trecut cu brio” testul COVID-19! Surpriza, un nigerian fost în prima ligă din Moldova

Cu toate își stabilise reunirea pentru finalul lunii iunie, Dunărea Călărași a mai așteptat o săptămână pentru a da start pregătirii și nu a făcut-o în efectiv complet, ci doar în nouă jucători. Sub conducerea antrenorului secund Mirel Condei, o parte a echipei călărășene și-a reluat atrenamentele. Printre cei nouă sportivi sunt și două noutăți. Portarul Ionuț Alexandru (18 ani), promovat de la echipa under 17 a clubului, cât și nigerianul Ovye Monday Shedrack (27 de ani), ultima dată jucător în Finlanda, la TP-47.

Portarii Răzvan Began și Ionuț Alexandru și fundașii Ionuț Țenea, Bogdan Șandru, Ionuț Puțaru și Ovye Monday Shedrack, mijlocașii Adrian Zaluschi și George Tudoran și atacantul Bogdan Rusu ”au trecut cu brio” testul COVID-19, susține Dunărea Călărași, și au efectuat astăzi, 6 iulie, prima ședință de pregătire la stadionul ”Ion Comșa”, după o pauză de aproape patru luni de zile de la momentul suspendării sezonului din cauza pandemiei.

Ceilalți jucători vor reveni la pregătire în zilele următoare, susține președintele Cristian Zanfir.

”Așteptăm zilele următoare și celelalte teste pentru ca lotul să fie complet și totul să intre în normal. Trebuie să respectăm toate normele pentru a nu avea probleme legate de această pandemie”, a spus Cristian Zanfir.

Ovye Monday Shedrac, surpriza primei serii de jucători de la Dunărea Călărași care a început pregătirea

Zilele trecute, Dunărea Călărași anunța prelungirea contractelor cu Bogdan Șandru, Ionuț Țenea și George Tudoran și promovarea de la juniori a portarului Ionuț Alexandru. În schimb, îl pierdea pe Georgian Honciu, care a semnat cu Campionii FC Argeș.

Prezența nigerianului Ovye Monday Shedrack la antrenamente rămâne un mister. Fundașul care ultima dată a evoluat în Finlanda, la Tornion Pallo – 47 (TP – 47) are în trecutul său și mai multe sezoane petrecute în prima divizie din Republica Moldova, la Milsami Orhei sau Zimbru Chișinău, sau la FC Kyzylzhar, în Kazakhstan.

Clubul din Călărași nu a anunțat situația fundașul african, însă dacă și-a permis să îi plătească testul COVID-19, înseamnă că are planuri cu el.

A surprins, de asemenea, absența antrenorului principal Cristian Pustai.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dunarea-calarasi-a-anuntat-primele-nume-care-vor-ramane-la-echipa-si-in-sezonul-urmator-ne-am-dorit-foarte-mult-sa-continue-fundasii-au-semnat-pana-in-2022-19137537

https://liga2.prosport.ro/seria-1/george-tudoran-continua-si-el-cu-dunarea-in-plus-calarasenii-au-promovat-de-la-juniori-un-portar-19137712

Marius ANGHEL 06 Jul. 2020, 19:23 Liga 2
Pe aceeași temă