Victorie după zece etape!

16 May. 2009, 14:37 Liga 2

FC Snagov a reușit să obțină prima victorie în ultimele zece etape. Victoria a fost obținută tocmai în ultima fază a meciului, când Cătălin Neagu a înscris, acesta fiind introdus în ultimele 10 minute ale partidei de inspiratul antrenor Mihai Stoica.

 

Meciul de astăzi care conta pentru etapa 30, desfășurat pe stadionul ”Voința” situat la marginea pădurii Snagov , a adus față în față pe Fc Snagov și Concordia Chiajna. Cele două echipe ilfovene au demonstrat în această partidă că nu mai au nici un fel de grijă la acest final de campionat. Astfel lipsiți de orice grijă și fără nicio presiune cele două echipe au practicat un joc mai mult de vacanță având si pădurea  în spatele porții din dreapta stadionului care te invita mai repede la destindere de weekend.

 

Jocul a fost foarte spectaculos, cele doua echipe jucând mai mult cu garda jos. Așa au apărut multe faze de poartă și de o parte și de alta.Singura apăsare fiind pe jucătorii de la Snagov care nu au mai primit vre un ban de trei luni, dar cu antrenorul Mihai Stoica pe bancă. Acesta a fost plecat în Cipru unde se află în tratative cu o echipă de acolo. Însă până la finalul campionatului ne știinduse nimic.

 

Mihai Stoica, antrenor FC Snagov : „ Sunt foarte mulțumit de rezultat și de atitudinea jucătorilor mei care s-au dăruit mult, deși 10 minute au jucat cu un om în minus. Am obținut o victorie meritată după numarul de ocazii dar și foarte necesară. Nu mai câștigasem din a treia etapă a returului și ne doream mult această victorie.”

 

Dumitru Bolborea, antrenor Concordia Chiajna: „ A fost un joc echilibrat, ei au câștigat norocos în ultimul minut, un rezultat egal era mai echitabil. Echipa mea s-a prezentat obosită la acest meci, dar sunt mulțumit că jucătorii au luptat până la ultimul strop de energie.Atât am putut azi, atât am realizat! Mergem mai departe până în ultima etapă”

 

Articol scris de Laurențiu Bătrînu

16 May. 2009, 14:37 Liga 2
Pe aceeași temă