Victorie categorică a echipei din Regie

26 Aug. 2008, 13:45 Liga 2

După semieșecul cu „cântec” de la Snagov, studenții bucureșteni au reușit să învingă Cetatea Suceava cu scorul de 2-0, prin reușitele lui Curelea și Ferfelea, din minutele 42 si 88.

Aprig disputată, atât pe teren cât și la nivelul băncilor de rezerve ale celor două combatante, partida a fost tranșată de gazde, formația antrenată de Adi Falub reușind practic să asedieze Cetatea din Suceava, pregătită de Marian Pană. Jocul întrerupt  în repetate rânduri de arbitrul Rusandu Lucian, din Sf. Gheorghe, în urma mai multor infracțiuni comise de fotbaliștii celor două echipe, era pe cale să aprindă spiritele pe teren, însă rezultatul final a fost unul just, Sportul Studențesc demonstrând că se poate implica sezonul acesta în lupta pentru promovare.

Iată componența celor două echipe care au evoluat pe stadionul Regie:

Gazdele au început partida cu următorul unsprezece:

Samoilă – Patriche ,Dedu, Ghinga, Cazan.- Lungu (Târnăcop ‘87),Ferfelea (2-0 ’88) ., Nicola, Postolache (Stângă’67).- Varga (Gheorghe’83), Curelea  (1-0 ’42).

La oaspeți, tehnicianul Marian Pană a introdus următoarea formulă în teren:

Rohețchi – Ungureanu, Bernard, Stănescu (Duman’46) – Cotolan, Streinu (Ionescu’46), Cojonel, Onciu, Celpan- Colban, Homeac (Guriță’76).

                                                                                           

articol scris de Andi Sârbu
 

26 Aug. 2008, 13:45 Liga 2
Pe aceeași temă