„Victoria cu UTA consider că a revoluționat Liga a 2-a. Ne batem cu șanse egale cu toate echipele din frunte”. Țălnar așteaptă meciul cu ASU Poli pentru ca FC Brașov să urce pe locul 2

Marius ANGHEL 25 Mar. 2017, 15:50 Liga 2

FC Brașov a căzut pe locul 4 după victoria de astăzi a celor de la Sepsi în fața Olimpiei Satu Mare, scor 3-1, însă luni pot urca pe locul 2, promovabil direct, dacă vor câștiga pe teren propriu meciul cu ASU Poli. „Stegarii” vor juca în nocturnă, de la ora 19:00, cu echipa timișoreană care se află printre ultimele în clasamentul Ligii 2. Va fi un joc teoretic ușor pentru jucătorii lui Cornel Țălnar.

La conferința de presă organizată astăzi la stadionul Tineretului, Țălnar a vorbit despre jocul cu bănățenii și despre decizia CNSL de a respinge apelul făcut de Sporting Pitești împotriva cluburilor Steaua și FC Brașov în cazul transferului lui Chipciu. Acum, „stegarii” așteaptă banii promiși de Gigi Becali în contul procentelor pe care le aveau din transferul internaționalului român în Belgia pentru a debloca criza financiară pe care o traverseayă gruparea din Liga 2.

„Din decembrie și până acum parcă au fost doar înfrângeri, era incertitudine totală la club, se închid sau nu se închid porțile… Acum, și cu victoria din meciul cu UTA, care eu consider că a revoluționat Liga a 2-a, ne putem bate cu șanse egale cu toate echipele din frunte. A venit și victoria de la CNSL, după cinci amânări, care ne bucură pe toți. Sper ca acum să ne intre și banii de la Steaua să avem și noi liniște până la finalul campionatului. Gigi Becali ne-a spus că în momentul în care se da verdictul la FRF el va da drumul la bani și sunt convins că o va face. Chiar îi mulțumim pe această cale, pentru că în afară că sponsorizează Steaua, iată că sponsorizează și FC Brașov”, a spus Țălnar, citat de Monitorul Expres.

„Pentru noi urmează un meci foarte, foarte important cu ASU Poli Timișoara. Noi venim după victoria cu UTA și sper ca băieții să rămână cu picioarele pe pământ și să înțeleagă că fără muncă și sacrificiu nu se poate face performanță. Din păcate, avem probleme cu jucătorii Under 21, dar sunt convins că cei care vor intra în teren vor demonstra că merită să facă parte din echipă”, a mai spus Țălnar.

Pentru această deplasare, timișorenii nu se vor baza pe portarul Markos Gakos, accidentat la un antrenament, și nici pe Carol Taub, suspendat. În schimb, FC Brașov nu-i va putea folosi pe mijlocașul Paul Iacob, aflat în Spania cu naționala de tineret, și Robert Moldoveanu, aflat la naționala Under 18.

După desfășurarea meciurilor de sâmbătă din etapa a 26-a, FC Brașov a căzut pe locul 4 în clasament, având 45 de puncte, ca UTA, iar ASU Poli e pe locul 14, cu 24 de puncte.

Foto: Ciprian PETCUȚ
Video: facebook FC Brașov

Marius ANGHEL 25 Mar. 2017, 15:50 Liga 2
Pe aceeași temă