Veteranul Ciprian Petre, dezamăgit de startul modest de sezon al Buzăului. Impresiile mijlocașului de 40 de ani, după două eșecuri în primele două etape

Răzvan STÎNGĂ 10 Aug. 2021, 14:25 Liga 2
Veteranul Ciprian Petre, dezamăgit de startul modest de sezon al Buzăului. Impresiile mijlocașului de 40 de ani, după două eșecuri în primele două etape

FC Buzău nu are startul de campionat de Liga 2 la care visa, la primul sezon după ce clubul a reușit, în sfârșit, să se organizeze și să aibă dreptul legal de a promova în Liga 1. Are zero puncte după 1-2 cu FC Hermannstadt, în prima etapă, și după 0-1 cu ”U” Cluj, în runda cu numărul doi.

Ciprian Petre, dezamăgit de startul Buzăului: ”Sperăm să vină și prima victorie” 

Veteranul echipei lui Cristian Pustai, Ciprian Petre (40 de ani), a jucat doar în partida cu ardelenii. A fost introdus în ultimul sfert de oră, dar nu a putut schimba soarta partidei. Buzoienii s-au recunoscut învinși, iar mijlocașul născut la Berca a încercat să explice startul modest de sezon.

Ciprian Petre a scos în evidență faptul că au fost și două meciuri grele, așa cum a punctat de altfel și antrenorul Cristian Pustai, cu două formații care vor neapărat să promoveze în Liga 1. Pe lângă acest aspect, faptul că echipa s-a organizat târziu în această vară e la rândul lui un factor important, în opinia mijlocașului.

”Am avut un început de campionat mai greu, cu două echipe de tradiție care și-au propus promovarea. N-am reușit să marcăm, am început mai ezitant cu Universitatea Cluj, am primit gol pe o greșeală. Trebuie să mergem în continuare cu încredere, am început mai greu, într-adevăr, ca echipă mă refer, dar sperăm să vină și prima victorie”, a declarat Ciprian Petre, citat de Campus TV Buzău.

FC Buzău are meci cu Poli Timișoara în runda următoare 

FC Buzău are în etapa a 3-a o nouă deplasare, la Timișoara, pentru un duel cu Politehnica. Confruntarea e programată duminică, 15 august, de la ora 11:30. Echipa de pe Bega nu are nici ea un start prea bun de campionat. În prima etapă a pierdut pe terenul Universității Cluj, la scor, cu 0-3.

În etapa a 2-a, Politehnica Timișoara joacă marți, în deplasare cu Dunărea Călărași, de la ora 17:00.

Foto: Gabriel Cernat / FC Buzău

Răzvan STÎNGĂ 10 Aug. 2021, 14:25 Liga 2
Pe aceeași temă