S-a supărat ”profesorul”! Cristian Pustai și-a certat jucătorii după eșecul Buzăului cu ”U” Cluj: ”Sunt dezamăgit de atitudine. Mă așteptam la mai multă voință”. Cârstocea, scos în față cu eroarea din minutul 9

Andrei PASCU 08 Aug. 2021, 17:46 Liga 2
S-a supărat ”profesorul”! Cristian Pustai și-a certat jucătorii după eșecul Buzăului cu ”U” Cluj: ”Sunt dezamăgit de atitudine. Mă așteptam la mai multă voință”. Cârstocea, scos în față cu eroarea din minutul 9

Dezamăgire mare în tabăra Buzăului, după eșecul de pe teren propriu, din etapa a 2-a a Ligii a 2-a, 0-1 cu Universitatea Cluj. ”Profesorul” Cristian Pustai a fost primul care și-a spus impresiile după înfrângerea cu ardelenii și a semnalat mai multe erori care au condus la acest rezultat.

Cristian Pustai: ”Sunt dezamăgit și de atitudinea jucătorilor. Am luat gol după o greșeală impardonabilă a lui Cârstocea”

Pustai își dorea mai mult din partea jucătorilor săi, mai ales că a fost vorba de primul meci acasă din noul sezon, în noua structură a clubului din Buzău. L-a dezamăgit atitudinea jucătorilor, iar ”cireașa de pe tort” a fost pusă de golul marcat de Universitatea Cluj în minutul 9, prin Albert Voinea. Pustai l-a scos vinovat pe Alin Cârstocea la reușita ardelenilor.

Cristian Pustai a remarcat și o parte bună, a doua repriză, în care jocul s-a legat mai bine. După revenirea de la cabine, antrenorul a făcut nu mai puțin de trei modificări. I-a scos pe John Mondragon, Tudor Oltean și Alin Cârstocea și i-a introdus pe teren pe Pablo Gaitan, Ionuț Neacșu și Alexandru Munteanu.

”Am primit un gol foarte uşor. A fost o greşeală impardonabilă. Am căzut prea uşor în capcana lor. Practic, golul a fost parcă tras la indigo cu primul marcat de Cluj, pe teren propriu cu Timişoara. Cei de la Cluj, după gol, au făcut ceea ce trebuia să facă. Să închidă jocul şi să încerce pe contraatac.

În schimb, noi nu am reuşit să deschidem jocul, am şutat foarte puţin la poartă. Am avut multe faze fixe, dar bătute slab.

Îmi pare rău pentru microbiştii din Buzău. Sunt dezamăgit şi de atitudinea jucătorilor.

La primul meci oficial la Buzău, contra unei echipe cu nume, m-aş fi aşteptat la mai multă voinţă, dorinţă de victorie din partea jucătorilor mei. Am început din nou prost, am luat și acel gol repede, în minutul 9, după o greșeală impardonabilă a lui Cârstocea (n.r.  – pasă la adversar). În repriza a doua am dominat, dar fără ocazii. Am avut multe faze fixe, dar bătute slab.

Din păcate, am avut şi ghinion la tragerea la sorţi a programului, meciuri cu probabil cele mai bune echipe din serie în primele două etape, când noi încă suferim la capitolul omogenitate”, a afirmat Pustai după jocul cu Universitatea Cluj.

FC Buzău cu ”U” Cluj: R. Stoian – R. Zamfir, Wiktorski, A. Lopez, C. Toma (cpt.) – Mondragon (Gaitan 46′), Cârstocea (Al. Munteanu 46′) – Cr. Ciobanu, Ekollo (D. Rogac 86′), T. Oltean (I. Neacșu 46′) – Chică-Roșă (Cip. Petre 75′)
Rezerve neutilizate: Cr. Avram – Vîrtej, Andronic, Oteliță.

FC Buzău se deplasează la Timișoara în etapa a 3-a, pentru partida cu Poli 

FC Buzău are două eșecuri în primele două meciuri ale noului sezon de Liga 2. În prima rundă a cedat cu 1-2 în deplasarea cu FC Hermannstadt. Formația lui Cristian Pustai are șansa să acumuleze primul punct / primele puncte în Liga 2, în etapa a 3-a.

Atunci, FC Buzău va merge pe terenul Politehnicii Timișoara. Partida a fost programată pentru duminică, 15 august, de la ora 11:30.

Foto: Gabriel Cernat

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-la-cel-mai-bun-start-de-liga-2-de-cand-joaca-in-acest-campionat-erik-lincar-n-a-fost-prea-incantat-de-evolutia-de-la-buzau-bine-ca-nu-am-luat-gol-am-suferit-ne-a-19195123

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/fc-hermannstadt-a-renuntat-la-participarea-in-liga-elitelor-u17-si-u19-iar-lps-bihorul-oradea-a-profitat-si-i-a-luat-locul-doar-sase-echipe-din-liga-2-au-reprezentante-in-competitiile-under-19195128

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florentin-petre-a-ramas-cu-un-gust-amar-dupa-primul-punct-obtinut-de-dacia-unirea-braila-in-liga-2-ar-fi-vrut-victoria-cu-fc-brasov-am-avut-jocul-la-discretie-cu-multe-ocazii-can-19195100

 

 

Andrei PASCU 08 Aug. 2021, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă