Vești bune și rele la Vâlcea! Revine Florin Costea, dar se operează unul dintre jucătorii Under 21

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 Nov. 2016, 16:31 Liga 2

Radu Georgescu (20 de ani), mijlocașul echipei CSM Râmnicu Vâlcea, va fi operat la umărul stâng, după ce acesta i-a cedat a treia oară în ultimul timp. Georgescu a absentat de pe teren în ultimele două luni după ce a avut dureri la inserția aductorului și revenise de zilele trecute la antrenamentele CSM-ului.

Ghinionul mijlocașului dreapta a continuat însă și luni, după un contact banal, a căzut și și-a luxat umărul stâng. „I-a mai fugit același umăr de două ori anul trecut. După ce s-a întâmplat acum, s-a decis să se opereze. Așa, în două săptămâni, putea juca iar, dar risca din nou la orice contact să îi fugă din nou umărul, care este foarte sensibil, probabil de la o accidentare mai veche”, a spus Jerry Gane.  

Radu Georgescu (foto mic) explică însă că problemele la umăr sunt după un joc la Cluj Napoca, cu Universitatea, disputat în luna mai, în play-out-ul sezonului trecut. „Am căzut pe umăr într-un meci de campionat la Cluj Napoca și, de atunci, s-au slăbit ligamentele de acolo. Miercuri merg să mă operez, vreau să scap de aceste probleme la umăr. Mă voi opera la Vâlcea, aici este un doctor foarte bun, care m-a operat mai demult și când am avut mâna ruptă”, a spus jucătorul CSM-ului.

Revine Florin Costea

CSM va pleca vineri spre Capitală și fără Neag, Dumitrașcu (suspendați), Dina și Drăghici (accidentați). În schimb, marele plus l-ar putea constitui revenirea golgheterului Florin Costea (31 de ani), refăcut după o întindere musculară, care l-a ținut pe tușă o lună. „Avem mulți absenți, dar mergem la Juventus să facem un meci bun. Nu avem ce pierde acolo, eu sper într-un rezultat pozitiv”, a mai spus Jerry Gane.

CSM Râmnicu Vâlcea (locul 12 cu 16 puncte) joacă sâmbătă, de la ora 12:00, pe stadionul din cartierul Colentina, în etapa a 16-a a Ligii 2 cu liderul Juventus București (35 puncte).

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 10 Nov. 2016, 16:31 Liga 2
Pe aceeași temă